Камелия, Анелия и Деси Слава оскверниха паметта на Денис Теофиков с тази снимка (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Звездите на поп фолка Камелия ,  Деси Слава и  Анелия буквално бяха освиркани от почитателите си заради снимка, направена в деня на погребението на тийн-идола Денис Теофиков. Изпълнителките предизвикаха буря от реакции на феновете със снимка, на която кифлеят докато опечелените скърбят за загубата на талантливото момче.

Силиконката на Денис в шок, следят я заради страх от самоубийствоАлекса Ангелова, знойната силиконова приятелка на Денис Теофиков, е поставена под постоянно наблюден…Oct 30 2021vijti.com

Кадърът, на който позират ухилени и изпращаши въздушни целувки на почитателите си, изглежда е направен след погребението, което беше в петък.

Освен певиците с тях са и техни приятели, които също не са имали трезво мислене при реализацията на безумното селфи, оставило без думи всички.

снимка поп фолк

От коментар под снимката всъщност става ясно, че тя е направена по време на ивент, организиран от спонсор на въпросните фолк диви.

„Имало е събитие. Въпросната снимка е от преди погребението, но е непростимо да я правят и публикуват в деня когато погребваме Денис. А и защо не отмениха това събитие, след като техен колега е починал и на другият ден го изпращаме?! Нямам думи, страшно голямо неуважение!“, възмущават се с право последователите им.

коментари

„За съжаление разбирам че това ви е работата да ходите по участия, но можеше да мине и без снимки! Все пак ваш МНОГО ДОБЪР КОЛЕГА Е ПОЧИНАЛ И СТЕ МУ БИЛИ НА ПОГРЕБЕНИЕТО!“, пишат още под снимката на фолк фуриите в социалната мрежа.

„След погребение, селфи! Все едно на концерт сте били! Няма такава простотия“, сипят гневни коментари под злополучния кадър.

коментар социални мреж

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!