Зейнеб с голяма излагация на първото си интервю по БТВ – държа се като ученичка! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както вече писахме в „За Жената“ едно от знаковите лица на „На кафе“, чаровната Зейнеб Маджурова , рязко смени медията и влезе с летящ старт в сутрешния блок на бТВ . Много приеха това като нож в гърба на дългогодишната ѝ приятелка Гала.

В петък бе дебютът на Зейнеб в „Тази сутрин“ – тя посрещна първият си гост – голямата певица Йорданка Христова.

Вълнението в блондинката бе толкова голямо, че на няколко пъти тя обърка думите и приличаше повече на ученичка пред своя идол, отколкото на тв водещ.

Зейнеб с Йорданка Христова

Тъй като голямата ни певица отмени концерта си, плануван за вчерашния ден, заради коронавирус пандемията, това даде повод на Зейнеб да я попита и за концерта на колежката й Лили Иванова в Пловдив, който все още предизвиква коментари из мрежата.

Лили Пловдив.

„Смятам, че медиите са виновни за много неща, но и около този концерт твърде много се раздухаха нещата. С Лили Иванова се познаваме от повече от половин век и никога не сме воювали. Никога не сме се карали. Ако някой ни е видял да го правим, да ни заснеме, защото аз нямам такъв спомен. Уважавам я безкрайно“, заяви Йорданка Христова. И добави:

„Не, не съм била на нейния концерт в Пловдив, но мисля, че всеки артист сам преценява кога и дали ще се оттегли от сцената. Лили е дала много на музиката и не мисля, че ще слезе от сцената. Тя ще пее!“

На въпрос как й понася пандемията и мерките, които се взимат постоянно заради нея, Йорданка Христова отвърна така:

Йорданка Христова

„Опитвам се да не драматизирам нещата. Това зло ни сполетя внезапно. Както се радвах на това, че живея в такива интересни години, в които техниката се развива така главоломно, можеш да пътуваш навсякъде и изведнъж СТОП. Всичко приключи. Но аз психически съм доста уравновесен човек и приемам нещата доста трезво и мъдро, но много внимавам.

Планирах едно околосветско пътешествие в Щатите и Канада, с което исках да си взема сбогом, но всичко това се отложи засега. Стоях си вкъщи. Счупих си и ръката, което много ми наруши ритъма, защото съм от хората, които вечно бързат някъде, правят нещо. Но явно беше предупреждение от Бог, че трябва да поспра малко, защото месец по-късно дойде и ковида.

За да ускоря зарастването на костта, ядох какво ли не – черупки от яйца, разни билки и успях да се справя бързо с положението. И всяка зима съветвам близки и познати, че от топло на студено се излиза винаги с бонбон в устата. Освен това трябва да се хапва повече чесън и джинджифил, лютото убива вирусите“, добави още певицата./show.blitz.bg

Зейнеб роди тайно Зейнеб Маджурова е родила тайно. Тя е станала майка в края на миналата седмица. Репортерката от …Nov 11 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!