Телеграф: Два скандала преди смъртта на Денис Теофиков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Телеграф разкри нови подробности за смъртта на Денис Теофиков.

Има неизяснени факти.

Два скандала е имало преди смъртта на Денис Теофиков. Тази версия е една от най-разпространените. Преди трагедията в неделя сутринта приятел на Денис заедно с приятелката му Алекса Ангелова ги поканил на купон в комплекс „Цариградски“ в София. Двойката отишла в комплекса, като и двамата били в настроение, по думите на съседи.

Смъртта опитала да прибере певеца Денис Теофиков преди година – ВИДЕОРазкриха какво се е преди време с младия български певец, който издъхна вчера. Талантливият 21-годиш…Oct 25 2021vijti.com

Заради силната музика и крясъци обаче съседи правили няколко пъти забележки на собственика на апартамента. Към 4,30 ч извика ли полиция. Дежурните полицаи дошли на адрес и се разбрали с купонджиите да намалят децибелите. Малко след като си тръгнали, силната музика и викове от нов скандал продължили. Инцидентът е станал след 6 ч сутринта, сигналът в полицията е регистриран в 6:50 ч.

Съседи обаче разкриха пред „Телеграф“, че гримьорката Алекса е била пред блока преди фаталния полет на певеца, а той е останал в апартамента с неговия приятел. Теофиков казал, че ще изпуши една цигара на терасата. Момчето, като се обърнало към терасата, видяло как Денис тръгва да скача, обаче не можело да реагира, за да го хване. То хукнало веднага към тялото на Денис, викнало приятелката му и изтичали градинката, където тялото му паднало. Вследствие на викове съседи излезли в градинката и подали сигнал в МВР.

Моментът преди позвъняването на полицията е заснеман в клип от домоуправителя

на сградата, който се казва Стефан, след което е бил качен в платформата ТикТок. На клипа се вижда тялото на момчето и приятелката му, но следа от собственика на апартамента няма.

Апартаментът, от който е скочил Денис, е собственост на 47-годишната Боряна И., която има син на 20 години, разказаха комшии. Друг съсед пък разказа, че синът на собственичката на апартамента.

Есил Дюран качи видео на Денис Теофиков и натъжи последователите сиФаталният край на 21-годишния поп фолк певец Денис Теофиков, който разтърси България, продължава да …Oct 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!