Новите мерки вече са минало! Има още по-нови, които целят повече ограничения

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По-строги мерки, свързани със зеления сертификат, ще се въведат у нас от петък. Там, където няма 100% ваксиниран персонал в местата със струпване на хора и посетителите не са имунизирани, ще се работи с ограничен капацитет.

Това обяви заместник-министърът на здравеопазването д-р Александър Златанов пред bTV.

Кунчев: Основната ни цел е чрез ковид сертификатите е хората да се върнат към свободния живот„Ако ние не увеличим процента на ваксинираните, ще имаме много други проблеми, не само ходенето по з…Oct 10 2021vijti.com

Мярката ще засегне заведенията, открити и закрити пазари, фитнеси, театри и кина. Там, където не са ваксинирани напълно персонал и посетители, ще се работи на 30% капацитет, уточни Златанов. Тези места ще трябва да отговарят на условието на 8 кв. м да имат 1 посетител. При 100% ваксиниран персонал и посетители ще се работи на пълен капацитет. Доц. Георги Кючуков:

Зеленият сертификат няма да спре пандемията Зеленият сертификат няма да спре пандемията, властите го използват, за да оправдаят факта, че не съблюдават спазването на мерките, коме… Прочети повече От утре влизат в сила нови COVID мерки за столицата. Засега учениците остават присъствено в клас при спазване на всички мерки.

При увеличение на процента на заболелите обаче директорите заедно с ръководството на учебните заведения ще трябва да вземат решение дали учениците ще преминат на ротационно обучение, или ще се учат от вкъщи. В столицата театри, кина, и концерти ще работят при заетост до 30%.

Подари ѝ смърт-Син купи на майка си фалшив ковид сертификат, тя се разболя и почина В сряда, 6 октомври, една жена се свърза с ReTV, след като реши да се свърже и с полицията, когато …Oct 10 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!