Засипаха с подаръци младоженката Мария Игнатова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алекс Раева подари керамични фигури, водещата получи още детска книжка, икона и картина

Куп сватбени подаръци получи Мария Игнатова. Блондинката се омъжи за голямата си любов Ивайло Цветков-Нойзи преди няколко дни.
Кумата на водещата – Алекс Раева, я дарява със специални ръчно изработени фигурки на двойка. Едната е керамична, а другата бронзова. И на двете са изобразени мъж и жена. Двойката е прегърната, точно както трябва винаги да са Ивайло и Мария.

Бременна ли е Мария Игнатова?Мария Игнатова май е бременна, усъмниха се последователите на красивата тв водеща. Според тях именно…Oct 1 2021vijti.com

Подаръкът от кумата на Игнатова е на видно място в дома й

Подаръкът от кумата на Игнатова е на видно място в дома й

Новоизлюпената булка остава без думи, щом вижда подаръците от панелистката в „Маскираният певец“. Игнатова веднага поставя ценния и скъп дар от кумата си на видно място в семейния й дом с Нойзи.
„Благодаря“, е краткото описание към подаръците, които блондинката показа в социалната мрежа.

Специално издание на

Специално издание на „Алиса в Страната на чудесата“ трогва до краен предел блондинката

Друг ценен дар на Мария е от сестрата на Нойзи – Биляна Цветкова. Тя решава да подари на младоженците икона на Богородица и Младенеца. И Мария, и Ивайло са силно вярващи. Сакралното изображение трябва да пази дома и семейството.

Иконата, дар от сестрата на Нойзи, ще пази младото семейство

Иконата, дар от сестрата на Нойзи, ще пази младото семейство

Сред другите подаръци на Игнатова от най-близките й приятелки има картини и други керамични фигури. Едно от платната е личен изрисувано от популярната художничка Стилияна Узунова. Двете блондинка са много близки приятелки. Мария получава и специално издание на любимата й книжка от детството – „Алиса в Страната на чудесата“.
Игнатова и Цветков засега не планират меден месец. Любовното им пътешествие като младоженци ще бъде отложено за известно време.

ВИДЕО от тайната сватба на Мария Игнатова просълзи мрежата (Видео): След като вчера мрежата гръмна от новината за сватбата на Мария Игнатова и Ивайло „Нойзи“ Цветков, …Sep 29 2021vijti.com


Източник: Днес.БГ

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!