Всички зяпнаха пазвата на Преслава след тези снимки по бански – не е за слаби сърца!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В момента елитът на родния поп фолк е на Малдивите и си прекарва повече от чудесно! Към слънчевата дестинация се отправи славната компания на Константин, Софи Маринова с Лоренцо и Преслава със сестра си. Те не спират да наводняват профилите си в социалните мрежи с актуални снимки от прекарването си и по всичко личи, че се забавляват на макс!

Заради една от снимките на Преслава тръгна слух, че е бременна, но ето че самата тя опроверга слуховете по най-категоричния начин – със спираща дъха разголена снимка по бански .

Чалга фурията показа страхотна фигура с новия си секси бански, който едва удържаше прелестите й скрити.

Преслава се появи на участие в окаян вид и заяви, че не й пука Преслава пее рошава по морето, но затова не е виновен фризьорът й, който е изправил и подредил коса…Sep 5 2021vijti.com

Преслава бял бански

Веселата компания от Малдивите не спира да радва почитателите си със забавни снимки и видеа, които доказват тяхното истинското приятелство.

Но всички погледи са вперени най-вече в Преслава, която за изминалата година е успяла да извая тяло за завиждане.

Преслава бански

Откакто стана майка, Преслава не е толкова подвластна на суетата и това й печели още по-голяма симпатия от хората, които намразиха нейни колежки, които не спират да парадират с пари и охолен начин на живот. Половинката на Преслава – Павел, я промени из основи и тя откри истинската си същност и че може да бъде наистина щастлива с обикновени неща.

Преслава тяло

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!