Почина Красимира Топузова. Всичко започнало с болки в гърлото в понеделник

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тъжна вест в Благоевград.

Почина дългогодишният и уважаван старши учител в Езикова гимназия „Акад. Людмил Стоянов“ в Благоевград Красимира Топузова.

„С прискърбие се разделяме с Красимира Топузова – преподавател по английски език, един от първите учители на ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“. Ще я запомним с професионализма си“, написаха нейни колеги във фейсбук страницата на гимназията, предаде Струма.

Бременна жена в осми месец почина от вируса в ПловдивТъжна вест от Пловдив. Бременна в осмия месец на 29 години и без придружаващи заболявания е починала…Oct 1 2021vijti.com

24 часа съобщава, че се почувствала зле в понеделник. Всичко почнало с болки в гърлото.

Състоянието й било добро и си взела 3 дни отпуск. После удължила до петък.

След излизане положителния тест за вируса състоянието й рязко се влошава. След 24 часа е починала.

Трябвало е да пътува до Финландия и затова си направила първа доза ваксина.

Преди години е преборила онкологично заболяване.

Красимира Топузова е била на 60 години и след 8 месеца е щяла да се пенсионира. Тя е била сътрудник на Британския съвет, съавтор на новата програма за преподаване на английски език към Министерство на образованието. Специализирала е в университета “Стредклайд” в Глазгоу- Британистика. Автор е на дистанционен курс за обучение на преподаватели по английски език за повишаване на квалификацията им. Автор е на публикации в сп. “Чуждоезиково обучение” и в Англия. Участва в международни конференции с доклади в Англия, Португалия, Хърватия и България. Има награда “Свети Климент Охридски” за заслуги в образованието.

Внезапно почина д-р Илонка МаеваСкръбна вест в системата на здравеопазването. Почина заместник-директорът на Столичната Регионална з…Oct 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!