Откриха тялото на изчезналия в морето Светозар! Близките го разпознаха

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


Откриха тялото на Светозар Стоянов в морето край Созопол, който изчезна край Болата. Добричлията е разпознат от близки. Това е станало както по тялото, така и по вещите, които са били в него, съобщава Pronewsdobrich.bg.

Припомняме, че 48-годишният Светозар Стоянов бе в неизвестност от 20 септември, когато мъжът е влязъл в морето с професионално оборудван риболовен каяк около 13.00 часа. Последната връзка с издирвания е преди да влезе в морето при залива „Болата“ край Каварна. След като часове по-късно съпругата му Ралица Енева не успява да се свърже с него, подава сигнал до 112.

Трагедия в морето в Китен: Пуснах едното дете, за да мога да извадя другото! Трагичен инцидент в морето се разигра вчера на плажа в Китен. И днес спасителите на място продължав…Sep 11 2021vijti.com

Мъжът бе търсен по море и по суша на 20 и 21 септември, но в късния следобед във вторник издирването бе прекратено поради лошото време. На 22 септември то бе възобновено от Военноморските сили по искане на кмета на Каварна Елена Балтаджиева, отправено до областния управител Васил Карапанчев, но без резултат.

На 24 септември издирването му продължи от приятели, близки, непознати хора и водолази.

На 26 септември труп на мъж бе забелязан на около 60 км източно от Созопол. Тялото бе извадено от гранично-полицейски кораб и изпратено в Съдебна медицина в Бургас. По случая бе образувано досъдебно производство.

Майка умря от дехидратация след кърмене на децата си, за да ги спаси от глад насред моретоСърцераздирателната история на една майка, която се пожертва, за да спаси децата си, трогна цяла Вен…Sep 16 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!