Ицо Хазарта умили мрежата с видео на 6-месечната си дъщеричка / СНИМКИ и ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ицо Хазарта спокойно може да се нарече щастливец! До него има не една, а цели три жени, за които той е готов на всичко. Става дума за жената до рапъра и трите му прекрасни дъщери , най-малката от които е едва на 6 месеца, но вече е истински хит в социалните мрежи.

Последното видео на Хазарта във Facebook е с главно действащо лице малката сладурана , която той показва толкова отблизо за първи път.

За близо 20 часа клипът е събрал над 9 хиляди и 400 харесвания, като голяма част от коментарите под него са свързани с това колко много прилича бебето на него.

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние„Точно нашето поколение седеше и гледаше как се налива бетон по плажа, как престъпниците облякоха ко…Jul 12 2021vijti.com

Изпълнителят е заснел детенцето си на плажа, докато си играе с кърпичка в ръце, седнало удобно на хавлията край морския бряг. То прави сладки физиономии и се клати, което умили неговите последователи.

Хазарта бебе

„Каквото и да правите, прекрасен резултат“, „Едно към едно сте“, „Прекрасна, същата муцунка като твоята“, „Пухче сладко!“, пишат хората под поста.

Ицо Хазарта дъщеря

Третата дъщеря на Ицо Хазарта се роди в началото на март, като вече е на 6 месеца. Тя има две по-големи каки – Аделина и Лора. И трите певецът рядко показва в социалните мрежи, а когато го прави, то те са снимани в гръб или отдалече.

През юли изпълнителят и половинката му отбелязаха първия имен ден на бебето.

А сладкото видео може да видите по-долу:

ВИДЕО>>>ТУК

Ицо Хазарта проговори за семейния скандал: Майката на дъщеря ми я нарече „проста“No ExcerptMay 21 2021vijti.com


Източник: За Жената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!