Близките на Нури: Искаме доживотен затвор за виновните, за да не плачат други родители като нас

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Искаме доживотен затвор за виновните, за да не плачат други родители като нас. Това заявиха родителите на Нури – Джелил и Гюлсюм Хюсеин, които се включиха в протеста в Айтос, за да почетат паметта на загиналия си син и двете си внучета. Те държат снимка, на която Нури е със съпругата си Фатме, която по чудо оцеля при тежкия инцидент, и двете им дечица, пише флагман.бг.

Погребаха Нури и двете му децаТрагедията в Айтос беляза и началото на учебната година. Днес едно от загиналите деца е трябвало да …Sep 15 2021vijti.com

Джелил и Гюлсюм са намерили сили да дойдат на ул. „Хаджи Димитър“, за да поискат справедливо наказание за смъртта на трите жертви. Почернените родители едва стоят на краката си, плачат и молят да няма повече загинали невинни хора по пътищата, най-вече деца.

„Искаме доживотен затвор за всички виновни. Ние изгоряхме, но да няма други изгорели. Да не плачат други родители като нас“, плачат те.

Почернените хора от с. Речица описаха сина си Нури като много добро момче. При всяка възможност помагал на бедните, а преди година е дарил на джамията в родното си село хладилен ковчег. Бил изключително вярващ. Освен че не близвал алкохол, Нури дори не желаел да общува с хора, които пият.

Джелил и Гюлсюм казаха, че снаха им Фатме в момента е в много тежко емоционално състояние.

8 години Нури е работил в Холандия, за да купи мечтаната за семейството му къща в Айтос Тя се намира точно зад Горското в Айтос – на метри от мястото на трагедията 32-годишният Нури Хюс…Sep 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!