Паласки ли?! Джена показа тяло-трепач по бански и затвори устите на клюкарите (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази седмица в жълтите медии гръмна новината, че поп фолк-изкушението Джена е развалила перфектната си фигура. За да цитираме точно: Певицата бе изловена от папараци да обядва в изискано заведение, а коментарът бе, че се е “ освинила “ и нагъва мазна храна .

Хитовата изпълнителка никога не е обръщала внимание на подобни злобни статии, но сега намери деликатен начин да опровергае тези жълти твърдения.

Изпълнителката на хита „Моят номер“ пусна снимка от плажа, която ясно показва в колко добра форма се намира и че писанията отпреди няколко дни нямат нищо общо с действителността.

И помен не остана от фината и слаба Джена, която се гордееше с перфектната си фигура-Снимка Πeвицaтa ce e нaлялa cepиoзнo и вeчe нямa нищo oбщo c финoтo мoмичe, ĸoeтo пpeди гoдини пpoби нa po…Sep 8 2021vijti.com

Джена плаж

Джена прекара цяло лято край морския бряг, а тези дни се похвали и с последен плаж за сезона. Тя зарадва последователите си в социалните мрежи с провокативен кадър по бански, който определено прикова най-вече мъжкото внимание.

„Намигам ви с една последна снимка от лятото и очаквайте от мен съвсем скоро да ви споделя върху какво работя и какво ми предстои в близките няколко седмици, както и каква грижа полагам, за кожата си след лятото. Вече вярвам, че ви стана интересно, затова аз действам“, написа Джена под горещия кадър.

Лудо парти в семейството на Джена по случай излизане от затвора. Ето и снимки от партито (снимки) С лудо, невиждано парти големият син на ръководителя на оркестър „Канарите“ Атанас Стоев – Стоян, о…Jun 21 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!