Емилия се завърна с гръм и трясък след 2-месечна изолация (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На всички фенове на поп фолка направи впечатление, че Емилияизчезнала мистериозно от интернет пространството през изминалите 2 месеца. Всичко стана след кратко съобщение в нейния Инстаграм-профил от администратор, гласящо: „Поради непредвидени обстоятелства, всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени“.

А първоначалната реакция на всички бе да помислят, че се касае за здравословен проблем или така дългоочаквана бременност.

Емилия е приета по спешност в болницаФолк певицата Емилия е приета по спешност в болница в столицата, пише Show.bg Изпълнителката е пост…Jul 26 2021vijti.com

Но явно всичко е било добре режисиран спектакъл, защото сега певицата се завърна триумфално с нова доза снимки и видео за почитателите си.

Загадката дали е бременна обаче остава – кадрите, споделени сега от певицата, не са актуални. Новият й пост само обявява, че в YouTube канала на Емилия ще се появи непоказвано досега забавно видео от заснемането на песента “Турбуленция“. Смехът е задължителен, обещава певицата.

Емилия видео

Ето какво гласи цялата публикация:

„Петък в 12:00ч в моят YouTube канал emilia.online с голяма усмивка ще споделя мейкинга към “Турбуленция “.Това е един от най-забавните и невероятни проекти,които съм правила до сега.За мен това не е просто видео клип-това беше едно невероятно предизвикателство,което Валери Милев овладя и създаде по безупречен начин!Ще видите моменти,които нямаше как да останат във финалния монтаж,цялата подготовка за всичките персонажи и много други детайли.Смехът е задължителен!“

Емилия Турбуленция

Емилия ново видео

Реакцията на феновете, посрещащи я с овации, издават, че публиката няма търпение една от любимите им певици да се завърне на сцената. Дай Боже и с бебе.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!