Тонове боклук след „Игри на волята“ (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Терените, използвани при снимките на телевизионното предаване „Игри на волята“, приличат на бунище след заснемането на риалити формата. Снимачният процес на шоуто се извърши в защитени територии по Южното Черноморие. Бдителни граждани сигнализираха за тоновете боклуци, които остават след като екипът си тръгне от терен, видя Lupa.bg.

Учителка взриви „Игри на волята“ с щръкнали зърнаУчителката Елия е един от новите участници в третия сезон на „Игри на волята“. Младата жена прикова …Sep 5 2021vijti.com

На ужасяващите снимки се виждат изхвърлени столове, декори, бутилки с минерална вода, топки, които са били част от игрите, но вече са непотребни.

„Това е след Игри на волята: България. Снимките са от 02.09 в 12.17ч“ – пише млад мъж в мрежата и публикува ужасяващите кадри.

Припомняме, че миналата година в близост до плаж „Айроди“ в защитена местност „Устие на река Велека“ бяха установени неизнесени еко тоалетна, душ и чували с отпадъци. На плаж „Листи“ бяха открити дървен навес за подслон и масичка, които също не бяха премахнати от продукцията след края на снимките. Тази година положението изглежда още по-зле, можете да видите и сами от шокиращите снимки…

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!