Откриха още части от тялото на брокерката Теодора Бахлова. Главата й е

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пъзелът с жестоките убийства на Юмер и Теодора Бахлова се разплита.

Очаквайте още зловещи находки, тъй като главата на Бахлова и десният крак на Юмер все още ги няма, но пък имаме зъб и костица от челюст в тоалетна чиния, предаде Флагман.

Професионалният готвач Деян Дичев „сервира“ поредните няколко порции от транжираната от него брокерка Теодора Бахлова.

Флагман.бг разполага с информация, според която малка част от останките на бившата бизнесдама са били укрити пред входа на жилищния блок на ул. „Шейново“, в който Дичев живее заедно с дългогодишната си приятелка.  Това, което ще Ви разкажем по-нататък, звучи брутално, но е факт.

Бял бор съхранил идеално частите от тялото на брокерката Теодора БахловаПотресаващи подробности се разкриват за убийството на брокерката Теодора Бахлова. В тясната пътечка …Aug 27 2021vijti.com

Репортер на „Флагман“ бе на адрес ул. „Шейново“ 46, вход „В“, намиращ се в непосредствена близост до служебния вход на Дома на народната армия, където от 4 години насам Дичев държи заведение. Лично той е завел разследващите до градинката пред жилището си, в която обичал всеки ден сутрин и вечер да разхожда любимото си куче дакел. Познават го и от магазина в непосредствена близост до входната му врата, и от кафенето, където обикновено стоят едни и същи клиенти.

От голямата шахта, намираща се в самата градинка, са извадени по-големи кости, увити в хавлия за баня. От друга – по-малка шахта – за оттичане на дъждовни води, долепена до същата градинка, е посочил друга порция от останки – без обвивка, вероятно отнесена при някой от проливните дъждове.

Как са попаднали костите на Бахлова в тези две шахти?

По време на брифинга, който дадоха прокурор Йовита Григорова и директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, се изясни, че изчезналата безследно на 29 октомври м. г.. Бахлова е отишла в имот на Станимир Рагевски –обвинения в две убийства – нейното и на 28-годишния Юмер Мехмед.

Флагман.бг вече показа кой е имотът – апартамент във вход „Г“ на ул. „Константин Фотинов“ 1, който в имотния регистър се води като собственост на адвокат Иван Болярски – брат на Елена, съпругата на Рагевски. Именно в този апартамент наивната Бахлова, която е смятала, че ще получи пари или Рагевски ще й върне обратно част прехвърлените нейни недвижимости през годините, за да ги спаси от банки, е намерила смъртта си. Застреляна е с пистолет, вероятно същият, който е намерен зазидан в стената на винарната в ДНА, стопанисвана от съучастника на Рагевски в двете убийства – Деян Дичев.

Припомняме, че пистолетът е бил укрит в аспирационната тръба, след като Деян бе привлечен само като свидетел на прокуратурата след ареста на Рагевски на 9 август и имаше възможност да укрива следите от двете покушения.

Тялото на Теодора Бахлова стояло 3 месеца в киселинаВ продължениена 3 месеца тялото на изчезналата брокерка от Бургас Теодора Бахлова е престояло в бидо…Aug 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!