Месечна Таро прогноза за септември-С карта Император Овните достигат нови висоти, Слънце носи финансово благополучие на Телец

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Овен
„Император“ в оформлението в началото на месеца е карта на лидерство и постоянство. Според тази Аркана Овните ще могат да достигнат нови висоти в бизнес средата, ако не прехвърлят отговорността от себе си на другите.

Таро прогнозата на Анджела Пърл за края на лятото-Рак с нови възможности да подобри финансовото си състояние, Лъв ще бъде щастливОвен Нещо старо ще приключи след средата на август. Не се страхувайте да сложите край на това. Смело…Aug 13 2021vijti.com

Картата „Мир“ показва перфектната среда на месеца, когато Овните могат да намерят съдбата си, да разрешат конфликтни ситуации и да се справят с всякакви трудности. В това те ще бъдат подпомогнати от способността да поддържат вътрешен баланс .

Според картата „Влюбени“, в края на септември Овните ще трябва да предприемат сериозна стъпка, която ще определи бъдещето им. Важно е да отделите време за вземане на решения: няма да работи за отмяна на направеното, което означава, че трябва да претеглите всяка стъпка, за да привлечете положителни промени.

Телец

„Слънцето“ в оформлението в началото на септември е карта, показваща стабилност и възможност за по -нататъшен растеж. Картата символизира успех, финансово благополучие и нови цели, когато Телецът може да постигне просперитет чрез активна работа.

Според картата „Влюбени“ е важно Телците да направят избор, като разчитат на сърцето си и не следват примера на непознати. Взетото решение ще помогне да се промени животът към по -добро, така че Телецът трябва да бъде изключително събран.

„Висшата жрица“ в оформлението е карта, която призовава да приключи септември без да бърза. Според този Аркан, Телецът трябва да се вслушва в интуицията и да вярва в предчувствия, за да не извършва необмислени действия, водещи до проблеми.

Близнаци

Картата „Отшелник“ отваря месеца, призовавайки Близнаците да изоставят суматохата, да се потопят във вътрешния си свят и да  намерят отговори на вълнуващи въпроси . Близнаците ще могат да намерят вътрешен баланс и да натрупат сила за решителен скок към целта.

„Обесен“ в оформлението е карта, показваща на Близнаци, че е невъзможно да се повлияе на някои събития. Съветът на Аркана е да заобикаляте препятствията, за да не губите ценно време и да се върнете по -късно към нерешени проблеми.

Картата „Глупак“ приключва септември, призовавайки Близнаци да бъдат бдителни. Дори ако нещата вървят добре, не можете да бъдете небрежни в работата си, за да избегнете грешки, които значително ще забавят пътя към успеха.

Рак

Картата на императрицата обещава на Раците положително развитие на събитията. Според тази Аркана можете спокойно да разчитате на съдбата, знаейки, че няма да има негативизъм, ако не бързате с нещата и не вземате решения за емоциите.

„Магьосникът“ в оформлението е карта, която призовава Раците да не се страхуват от нови идеи. Чрез иновации ще бъде по -лесно да се справите с ежедневните отговорности, както и да постигнете страхотни резултати и да генерирате допълнителни приходи.

На картата „Температура“ Раците ще могат успешно да завършат месеца. Арканът ви призовава да не бързате и да не вярвате на слуховете, а да се  вслушате в себе си и да насочите силите си в канала на творението. Тази тактика ще ви помогне да избегнете грешки и да дадете приоритет правилно.

Лъв

Картата „Влюбените“ призовава Лвов да започне септември с промяна. Според тази Аркана е необходимо да се направи избор, който ще доведе до нови успехи, но Лъвовете трябва да разберат, че няма да работи за връщане към стария им живот, което означава, че трябва да вземаме информирани решения .

На картата „Магьосник“ Лъвовете ще могат да докажат своята стойност и способност да се адаптират към променящите се обстоятелства. Картата говори за нови възможности, които ще избухнат в живота, ако не се съпротивлявате на неизбежното и гледате към бъдещето с оптимизъм.

Картата „Справедливост“ призовава Лвов да бъде честен. Според тази карта е важно да запазите спокойствие и да действате без да бързате, така че в бъдеще да не се сблъсквате с трудности поради неправилни стъпки.

Дева

Картата „Обесен“ насърчава Девите да разчитат на съдбата и да не се нервират за дреболии. В началото на септември някои случаи ще трябва да бъдат отложени, но това не бива да е страшно: Девите ще могат да пренасочат вниманието си към други отговорности и да не губят време.

На картата „Императрица“ Девите ще могат да усетят промени към по -добро, но събитията ще се развиват постепенно. В средата на септември е важно да запазите спокойствие и да не бързате, за да не предприемате действия, които водят до проблеми .

Картата „Луна“ завършва септември, призовавайки Девите да не се отдават на съмнения и страхове, особено ако те са безпочвени или наложени от околната среда. Картата призовава за привличане на положителни емоции, които ще помогнат за преодоляване на временни трудности.

Везни

Везните ще трябва да обърнат страницата в началото на септември и да започнат нов етап в живота. Картата „Смърт“ призовава да остави след себе си всичко, което е загубило своята актуалност, което означава, че Везните ще могат да изоставят остарелите идеи и да започнат нов обещаващ бизнес.

На картата „Кула“ Везните ще могат да се сбогуват с илюзиите, да спрат да общуват с токсични личности и да намерят сили за решителен скок към целта. Всичко, което пречи на щастието и просперитета, трябва да бъде изтрито от живота.

Според картата „Свят“ Везните ще могат да завършат първия месец на есента положително. Картата обещава да намерите вашето място, да постигнете целите си и да направите  положителни промени . Всичко това ще бъде възможно, ако Везните живеят в хармония със себе си и външния свят.

Скорпион

Арканът „Луна“ призовава да започне септември с премахване на страховете и илюзиите, които пречат на щастливия живот. Според тази карта Скорпионите трябва да се чуват, да не се доверяват на слухове и да не разчитат на спекулации, които могат да доведат до задънена улица.

На картата „Колесница“ Скорпионите ще могат да постигнат целите си, ако не се колебаят. Аркан показва липсата на пречки, което означава, че можете спокойно да започнете работа, знаейки, че всичко ще се получи.

Според картата „Умереност“ е важно Скорпионите да се придържат към златната среда във всичко, да не бързат със заключенията и да не се опитват да заблудят благосъстоянието в живота . Честната и старателна работа ще бъде ключът към успеха.

Стрелец

„Кулата“ в оформлението в началото на септември е картичка, призоваваща Стрелцов да остави илюзии и стари планове в миналото. Arcanum показва промените, които ще избухнат в живота. Не трябва да им се съпротивляваме.

На картата „Глупак“ Стрелецът трябва да остане бдителен, за да изключи грешки, които ще бъдат трудни за поправяне в близко бъдеще. Аркан показва положително развитие на събитията, ако сте оптимисти и в същото време не забравяте за отговорностите си.

На картата „Магьосник“ Стрелецът ще може да намери нов източник на доходи, да спечели финансова стабилност и да спечели отлична репутация. Съветът на Аркана е да съживите смели идеи и да не се страхувате от нововъведения.

Козирог

Картата „Свят“ показва на Козирозите проспериращо начало на месеца, когато те ще могат да постигнат целите си, да намерят общ език с правилните хора и да намерят хармония с външния свят.

В диаграмата „Луна“ Козирозите трябва да са бдителни. В средата на месеца недоброжелателите могат да причинят проблеми, което означава, че трябва да се предпазите от тях . Козирозите ще могат да се справят без проблеми, ако се доверят на интуицията си и не вярват на чуждите спекулации.

Картата „Присъда“ завършва месеца и според тази карта Козирозите ще получат резултатите от своя труд. Дали те са положителни или не, зависи от положените усилия. Съветът на картата е да се доверите на съдбата, но в същото време да се подготвите за активна работа, за да подобрите резултатите.

Водолей

Важно е Водолеите да останат бдителни в началото на месеца. Картата „Глупак“ показва неочакван ход на събитията, когато Водолеят ще трябва да вземе сериозни решения и бързо да реагира на случващото се.

Според картата „Луна“ е важно Водолеят да се държи внимателно, за да не си създава проблеми с небрежни думи или действия. Съветът на картата е да не започвате работа без пълна картина и да вярвате на проверената информация, а не на слухове или спекулации.

Картата „Смърт“ завършва месеца, като посочва на Водолея неизбежните промени. На тази карта е важно да завършите следващия етап от живота, за да започнете нов. Промяната ще бъде към по -добро, ако не се съпротивлявате на неизбежното и не се опитвате да възкресите миналото.

Риби

„Справедливост“ в оформлението в началото на септември е карта, която призовава Рибите да действат внимателно и да не се поддават на изкушения. Arcanum показва успех, ако вземате отговорни решения и не следвате следата от  разрушителни емоции .

На картата „Умереност“ Рибите ще могат да достигнат нови висоти, ако си спомнят, че умереността трябва да бъде във всичко. Приятните перспективи няма да ви накарат да чакате, ако не бързате и не отидете твърде далеч.

Картата „Йерофант“ насърчава Рибите да дадат приоритет, за да приключат успешно септември. За този Аркан помощта на близките може да бъде полезна и Рибите не трябва да се страхуват да я поискат.

90-годишна жена остана без дом, след като огънят в Старосел го изпепелиИзнесъл я на ръце човек от селото, а сега е в шок заради изгорелия си дом Райна Зайкова Пламъците в …Aug 5 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!