Транссексуалната двойка, изумила света, вече са родители – бащата роди момченце

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Колумбийският транссексуален модел – Дана Султана родена като мъж и нейният партньор – Естебан Ландрау, който е роден жена,обявиха, че са станали родители, споделяйки снимки в мрежата. Двойката посрещна първородното си дете – момченце на име Ариел.

Естебан заяви, че той ще играе ролята на “бащата” в двойката, въпреки че е роден жена и износва и ражда детето, а Дана ще бъде “майката”, въпреки мъжките си принадлежности.

Бомба! Люси Дяковска се ожени за Марчела, работят за бебе! СНИМКИЛюси Дяковска хвърли поредната голяма бомба за себе си, защото това, което се случва в личния й живо…Aug 8 2021vijti.com

Нито Дана, нито Естебан са претърпели промяна на гениталиите и това е причината за нормално зачеване. Eстебан е претърпял операция за отстраняване на гърдите, а Дана е била на хормонално лечение, което е уголемило гърдите й, но нито един от тях няма да може да кърми бебето.

Събитието подбуди различни коментари в социалните мрежи, като едни честитят на двойката, а други смятат, че това е безумие и не трябва да се превръща в постоянна практика, защото това би объркало нормалните представи на децата за живота.

Естебан и Дана не са първата транссексуална двойка, която зачева по естествен начин. Преди известно време други такива семейства обявиха, че очакват дете, което отново възмути обществото.

Основното притеснение у тези двойки при създаване на дете е вероятността от невъзможно зачеване, поради големия брой хормонални терапии, над които са подложени при смяна на пола и възможността от аномалии при развитието на плода. Независимо от това двойките не се отказват и пробват усилено късмета си.

Имаше период, в който износването на дете от мъж беше възможно само в научната фантастика- “Junior”, в която Арнолд Шварценегериграеше роля на “бременен” , но в днешно време медицината се опитва да осъществи и това.

Деси Бакърджиева показа бебето за първи път (снимки) Деси Бакърджиева за първи път показа лицето на своята малка дъщеричка в Instagram. Вивиан е родена …Aug 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!