Пловдивчанка на морето: Приятелят ми повръща от 1 час, отказаха ни спешна помощ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Опитите на пловдивчанка да извика бърза помощ в морския курорт Приморско удариха на камък. За това сигнализира в редакцията на TrafficNews младата жена, която се оказала в безизходица.

„От 1 часа приятелят ми повръща в хотела ни в Приморско. Обаждам се на 112, след което бях свързана със спешния център на Приморско. Обясних подробно в какво състояние е той, след което жената на телефона ми каза „давайте му вода и лека храна, няма какво да направим, нямаме достатъчно екипи“, посочи потърпевшата Ивана.

Намериха мъртва изчезналата Виктория в квартира на моретоДве седмици близки отчаяно издирваха 36-годишната Виктория Карчева. Младата жена дошла на почивка в …Aug 25 2021vijti.com

Пловдивчанката обаче не се задоволила с подобен отказ за помощ.

„Изслушах я и я попитах дали няма как някой да дойде да му бие деган, след което тя троснато ме попита: „Искаш да ми казваш как да си вършим работата ли, лек ден!“ И затвори телефона“, посочи разочаровано жената.

Тя се почувствала в истинска безизходица.

„Ето това са хората, на които разчитаме да не се случи нещо с нас и да ни помогнат, когато сме зле. До кога в България ще е така? Всеки си мълчи и преглъща, но вече е прекалено“, сочи пловдивчанката.

Тя е категорична, че няма да остави случилото се така. По думите ѝ такова поведение от страна на спешната помощ е абсолютно недопустимо.

Печално известна бизнесдама вилнее по морето, хич не й личи да е болнаНаша печално известна бизнес дама се забавлява повече от добре на родното Черноморие. Ето как: Жена…Aug 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!