10 дрехи, за които рязко трябва да забравите- просто са демоде отвсякъде (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Вероятно сте чували от по-млад човек, че определен навик или тенденция, която смятате, че все още е супер, се счита за старомодна в днешно време. Разбира се, не е нужно да ви казваме, че всяко поколение развива свои собствени навици и те често не са напълно разбрани от възрастните хора.

Имайки това предвид, ние съставихме списък от 10 тенденции в света на модата, които вече нямат смисъл за поколение Z. Не забравяйте да проверите бонуса в края на статията.

1.Жилетка

Жилетката е една от най -използваните дрехи, когато наближава зимата. Тази класика в облеклото обаче е заменена от по -нови модели като жилетката на дядо ви  или още по -класическия пуловер, например. Тези дрехи могат да се носят с различни комбинации и парчета. Всичко, вариращо от официални ризи до нещо по -непринудено, ще се справи добре с тях. Освен това те могат да се използват дори в най -горещите дни, така че това е плюс, защото можете да ги носите през цялата година.

2. Дълги поли

От по -дълги до midi, полите бяха истинска гардеробна сензация от предишното поколение. Но в съвременните времена младите момичета промениха това парче, за да станат нещо по -колегиално и като цяло с плисирана материя. Докато тази пола винаги идва и си отива, изглежда тенденцията е тук да остане.

3. Яке бомба

Друга дреха, която губи малко място в килера на новото поколение, е бомбето, което дори е заменено от топли палта с карирани щампи, които ни напомнят за фланелените ризи, известни в гръндж движението на 90 -те. В наши дни можете да видите хора, които ги носят навсякъде, и не е чудно, тъй като те са доста удобна дреха.

4. Флорален принт

За много флоралните щампи могат да се считат за задължителен елемент в гардероба им. Но за новото поколение това може да не е точно така. По-младите момичета са избрали по-„абстрактни“ отпечатъци, като например известната боя за вратовръзка . Изглежда, че тази година най -накрая можем да оставим златните дни на флоралния принт зад гърба си и да се съсредоточим и върху други готини дрехи.

5. Плътно прилепнали ризи

Едва ли ще намерите някой над 18 години, който да не е носил вталена тениска, която да допълни визията с тесни или дънкови панталони с ниска талия. Днес обаче това парче, което изглеждаше толкова жизненоважно по онова време, беше заменено с тениски с големи размери. Те могат да се носят по много различни начини, като например, прибрани в пола, панталон или дори като цяла рокля, която със сигурност може да изглежда малко къса, но която можете да свалите, ако изберете риза с големи размери.

6. Тесни дънки

Друга дреха, която беше обожавана от всички, е добър стар чифт тесни дънки. Тъй като  по-широките парчета придобиват известност в света на модата, панталоните с широки крачоли се превърнаха в новия фаворит, а класическите кройки също се завърна. Тези нови кройки придават особено значение на талията, докато я оформят. Същото важи и за бедрата. Може би това е причината младите жени да оставят по -тесни панталони настрана.

7. Кадифени анцузи

Това парче е носено от много известни личности в началото на 2000 -те. Дори днес все още можете да видите някои от тях да носят такава. Това едва ли е изненада, тъй като този плюшен ансамбъл може да се носи много пъти. Но младото поколение изглежда не се „радва“ толкова на тази тенденция и е избрало анцузи в пастелни нюанси заедно с добрите стари пуловери. В крайна сметка комфортът на облеклото е важен, нали?

8. Рокля с яке

Класическото палто или късото дънково яке е било основно нещо за онези пролетни дни, в които времето започна да се подобрява, но все пак се нуждаете от малко защита срещу студен вятър. Обикновено бихте го носили с рокля. Но модата винаги е в движение и тенденциите се променят. По -младите поколения предпочитат да използват други видове дрехи, които са малко по -приспособени към тялото, за да създадат по -моден стил. Творчеството е нещо, което не липсва на младите хора, нали?

9. Шорти от деним

Едно от най -използваните парчета през лятото има нова адаптация и оттогава е още по -удобно. Говорим за известните шорти, които могат да се носят по различни поводи и в безброй комбинации, от най -ежедневните до най -спортните.

10. Плоски обувки

Ниските, деликатни обувки, паднаха в забрава за младите жени. Днес много от тях предпочитат обувки с по -„набит“ вид. Може би затова платформата стават толкова модерни. Те са идеални за хора, които искат да изглеждат по -високи.

Бонус: френски маникюр

Днес едва ли някой си спомня прочутия френски маникюр, който беше толкова популярен преди няколко години. Любимият маникюр от 2000 -те беше истинска лудост сред знаменитости и други хора. И докато някои хора го носят и днес, едва ли можете да го видите там. По -младото поколение възприе това, което стана известно като „кич“ тенденция . Съвременните млади момичета предпочитат ноктите, боядисани в различни крещящи цветове.

Според коя е най -различната тенденция, която следва новото поколение? Бихте ли приспособили гардероба си, за да сте в крак със света на модата?

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!