Жълта приказка и предложение за брак край Въча / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Романтична вечеря край река Въча завърши с предложение за брак. Пиарът, продуцент и ивентмениджър Стелиан Димитров предложи годежен пръстен на своята дългогодишна приятелка Гергана Профирова, която е маркетинг експерт и медицински пиар. Той реши да я изненада край река Въча, тъй като там била първата им целувка преди 6 години.

Булка видя роклята на свекърва си и сватбата ѝ се превърна в адСвекървите могат да напишат цяло ръководство за това как да прецакат сватбата на сина си. Пример за …Aug 7 2021vijti.com

Любимият цвят на Гери е жълто, затова и цялото събитие минало под този знак – украса, дрехи, цветя, дори и годежният пръстен, който е от жълто злато. На романтичната вечеря любовни песни изпълнил музиканта Илин Папазян – Ниньо от „Гласът на България“, а фотографът Деян Романов запечатал незабравимите моменти.

Важна част от събитието били шеф Росен Чакъров, който приготвил кетъринга, както и сватбеният организатор Ваня Гергова от „Ваняя Стил“, която се заела с декорацията.

Голямата изненада обаче не било самото предложение, а приятелите им, облечени също в жълто, които неочаквано изненадали годеницата и станали свидетели на предложението за брак.

„Помолих Гери, преди да отидем на въпросното събитие, да отскочим до нашето първо място. Всичко беше подготвено. Там я чакаше романтична вечеря, която да се превърне в предложение за брак. Не беше лесна задача да организирам всички хора. На жълтата приказка край р. Въча се случи и чух заветното „Да”, заяви радостният Стелиан.

Владо Карамазов: Като няма в България – намерих си булка на другия край на светаПрез живота си човек изпитва множество различни чувства, но може би най-силното сред тях е любовта, …Aug 5 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!