Пловдивската Ванга: Спането върху катинар разваля магии!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пловдивската ясновидка Веска Стоичкова умее да разкрива миналото, настоящето и бъдещето. Търсят я за съвети не само от България, но и чак от Чикаго и Испания.

Лековитият ликьор от орехи на Баба Ванга цери десетки болестиВеликата ясновидка и лечителка баба Ванга е оставила след себе си десетки целебни рецепти, които про…Jul 30 2021vijti.com„Бях на 8 годинки, когато казах: „Вуйчо ще се разведе“. Само дето не ме набиха – вуйчо ми имаше чудесно семейство. След това обаче се разведе и взеха да ме питат: „Ти откъде знаеше?“. Това беше първото, с което впечатлих нашите“, разказва за дарбата си Веска, която припомня, че по онова време за врачуване заключвали или в затвора, или в психиатрия. „Затова за дълго се затворих в себе си. Лъжех познатите, че съм чела в списания какво лекарство трябва да вземат. Който ме е послушал, винаги е оздравявал“, споделя гадателката.

Едва преди 15 години Веска разкрила публично своите способности. Събрали се с комшийки в кварталното кафене и една от тях споделила, че сестра ѝ от две години е изчезнала и няма от нея ни вест ни кост. Веска накарала да направят едно кафе и веднага я успокоила: „Сестра ти е в чужбина, до края на седмицата ще ти се обади. Две коли си е купила, ще ти прати пари. Ще идеш при нея в чужбина, но след две години те виждам в траур. Много близък твой роднина мъж ще почине“. Не ѝ повярвали, но всичко се изпълнило дословно. Само след два дни „изгубената“ сестра се обадила от Италия и се похвалила, че си е купила две коли. А след година и осем месеца починал синът на въпросната комшийка. Тогава мълвата за способностите на Веска плъзнала из махалата: „Извика ме жената от барчето отсреща да ѝ гледам. Казах ѝ, че малкият ѝ син ще си купи до 10 дни апартамент. Тя подскочи: „Как ще си купи, ма! Та той пари за хляба няма, аз го издържам?“. Оказа се, че тъща му, без да каже нищо, продала някакви имоти на село и на десетия ден те си купиха апартамент в нашия квартал“.

Веска използва ясновидската си дарба, за да помага на страдащи от всякакви болести. Нейна приятелка не можела да забременее: „Казах ѝ, че ще зачене и ще роди мъжко. Наистина забременя и роди момченце. Такива като нея ги слагам да спят на катинар. На мен той ми трябва като кристална решетка, която вади по време на сън негативизмите от подсъзнанието. Катинарът се отваря със светена вода, хвърля се в реката, а ключът се носи като муска“. Ясновидката обяснява, че подобни бабешки средства понякога помагат и при най-страшните болести. Спомня си случая на мъж на име Енчо от Белозем. Лекарите му открили рак на тестисите и го отписали.

„Спа върху катинар, восъци ляхме и той оздравя. И магиите си имат научно обяснение. Пет са елементите, които имат памет: вода, пръст, яйце, тъкани от дрехи, метали. Всички те запаметяват информация“, казва феноменът от Пловдив. Освен че разваля магии и вижда в бъдещето, Веска намира и изчезнали хора, но вече не иска да поема подобни задачи. Спомня си, че в два от случаите ставало въпрос за две мъртви момчета. Не знаела как да го съобщи на близките им. Часове след изчезването им майката на сестрите Белнейски също се обадила да я пита къде са момичетата ѝ: „Поисках рождените им дати и казах, че в понеделник един човек ще ги намери и от полицията ще дойдат да ѝ съобщят. Казах ѝ, че ще ги намерят в селище на 30 км. Не са ме търсили да разкрия кои са убийците, но аз няма и да кажа – това е работа на следствието“, коментира ясновидката.

Източник: Ретро

Стефка Петревска, жив свидетел на феномена: Ванга продължава да ни помага от отвъдното„Вие имате очи, а нищо не виждате.“ Това казва пред близките си феноменалната пророчица Ванга, която…Jul 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!