Кюфтета по немски- една приятелка ме отвори на тази рецепта и набързо забравих за традиционното им приготвяне

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка домакиня трябва да има няколко доказани рецепти в своя арсенал. Как да направим кюфтета по -великолепни. Понякога си струва да добавите само една съставка и в крайна сметка ще постигнете страхотни резултати. Немските котлети са точно такъв случай. Какво ги прави по -добри?

Всичко е в обикновената горчица. Тя приятно трансформира вкуса на домашните котлети , прави ги нежни и ароматни. Обичайната комбинация от кайма, хляб и яйца вече не изглежда често срещана. Изберете горчица по ваш избор, всяка ще ви свърши работа. Домакинствата ще се зарадват на такъв експеримент и определено ще поискат още

Как да си сготвим немски котлети

Съставки

1 кг кайма
2 яйца
1-2 глави лук
3 филии хляб
1 скилидка чесън
100 мл мляко
1,5-2 ч.ч горчица
100 г галета 
2 супени лъжици подправки
80-100 г масло
сол на вкус
черен пипер на вкус

Подготовка

Лукът се нарязва на ситно и се запържва в слънчогледово олио до златисто кафяво.

Накиснете пулпата на хляба в мляко. След това изцедете излишната течност и добавете хляба към каймата.

Разбийте яйцата там, изстискайте чесъна и добавете пържения лук, нарязаните подправки и горчицата, както и сол и черен пипер.

Разбъркайте добре каймата за 10 минути. След това ги разбийте добре. Масата трябва да бъде хомогенна

Потопете ръцете си във вода и оформете кюфтетата. Потопете ги в галета и запържете в горещо масло за около 5 минути от всяка страна.

Германските котлети от горчица са готови. Ароматът в кухнята ще бъде невероятен. И не се изненадвайте, ако горещите кюфтета магически изчезнат от чинията. Не става въпрос за магия. Почти невъзможно е да устоите на изкушението да опитате сочно кюфте. Добър апетит!

Разкошни кюфтенца от тиквички с чесън: Изпитана рецепта за всеки вкусВлизаме в сезона на тиквичките и най-вкусните пресни зеленчуци. Предлагаме и чудесна рецепта за пика…Jun 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!