Ето част от кабинета на Пламен Николов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Част от кабинета на проектопремиера Пламен Николов изтече в редакцията на Lupa.bg малко след срещата на ИТН и ИБГНИ в Народното събрание.

По информация на нашите източници

Регионалното министерство Николов е решил да повери на Георги Георгиев.

Ивайло Вълчев с неочаквано лоша новина за кабинета на ИТН!„Съставът на новото правителство няма да бъде обявен до края на седмицата, както беше казано преди н…Jul 28 2021vijti.com

Спряганият за премиер плагиат Петър Илиев е бил нагласен да вземе МВР. Въшно министерство пък да е в ръцете на дългогодишния дипломат и постоянен секретар Ради Найденов.

За финансов министър харесал Пламен Данаилов, а за здравен – Силви Киров. Правосъдното министерство би поел Момчил Димитров, а голямата изненада е името на бившия седесар Гроздан Караджов, който бил харесан за транспортен шеф.

За енергиен министър е предложен Александър Николов, а за спортен – отново Радостин Василев.

Георги Султанов, оперен артист във Варна с 23 годишен стаж, експерт в ИТН, тенор е бил харесан за министър на културата.

За икономиката Слави и Пламен Николов искали Десислава Димитрова, а Силвия Бакърджиева за Министерство на околната среда и водите. При предишното представяне на кабинета, сътворен от Дългия, когато номинира Николай Василев за премиер, той забрави да посочи шеф за ековедомството.

За отбранителната политика отново е предложена Теодора Ганчовска.

Велислава Петрова, която бе предложена за здравен министър при предишния опит на Трифонов, сега е поканена да оглави образованието.

А за труда и социалната политика обаждане от Пламен Николов е получила Теодора Пенева.

Ивайло Кожухаров отново е предложен за шеф на туризма.

Очаквайте още подробности!

Супер! Кабинетът намери 1,5 млрд. за скок на пенсиитеБраво на служебното правителство – кабинетът ще представи преди изборите актуализация на бюджета. В …Jun 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!