Първата дама Деси Радева си има любима рокля за Античния театър / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всяка жена обръща огромно внимание върху дрехите, който облича, независимо каква е нейната работа и накъде е тръгнала. И не само – в гардероба й има поне един любим тоалет. Независимо дали става въпрос за рокля, костюм, риза или чифт панталони, всички имаме една или повече дрехи, които ни карат да се чувстваме добре и обичаме да ги носим. Изключение не прави и Десислава Радева, съпругата на президента Румен Радев. Първата дама е известна със стилното си облекло още от встъпването в длъжност на държавния глава.

Деси Радева на 52 (УНИКАЛНИ СНИМКИ НА ПЪРВАТА ДАМА)Днес съпругата на президента Румен Радев – Десислава, ще отпразнува своя 52-годишен юбилей. Откакто …Jul 9 2021vijti.com

А вчера, по време на „Нощ на звездите“, стана ясно и кой е любимият й тоалет за посещения на Античния театър в Пловдив. Снощи тя беше облякла права рокля до коленете с три четвърти ръкав.

Цветът на тоалета е черен с пъстър флорален десен. Роклята стои изключително добре на стройната фигура на Десислава Радева.

Оказа се, че тя идва с него за втори път на Античния театър в Пловдив. Първият беше на 1 август 2019 г., когато придружи съпруга си Румен Радев на Международния фолклорен фестивал, когато се честваше 45-годишнината от създаването на Ансамбъл „Тракия“.

Две години по-късно тя отново облече екстравагантната рокля– този път за бенефиса на Енчо Керязов.

Ето я кметицата… Насладете се на благоевградската Деси Радева – Луси Стоянова / СНИМКИВсички вече са наясно с бурните политически превъплъщения на прясно избрания кмет на Благоевград Илк…Jul 6 2021vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!