Любимата племеница на Даяна се омъжи за 62-годишен милионер – като истинска принцеса! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лейди Кити Спенсър е може би най-известната роднина на любимката на всички – принцеса Даяна . Младата благородничка неведнъж е попадала в светските хроники с перфектната си визия и нежна красота.

Племенницата на уелската принцеса се омъжи като истинска принцеса – Кити носеше разкошна рокля на Долче и Габана за сватбата си с милионера Майкъл Люис на пищна церемония в Италия, пише „Дейли Мейл” (Daily Mail), цитиран от vesti.bg.

Ледът се пропука: Принцеса Даяна сдобри синовете си (ЗАТРОГВАЩИ СНИМКИ) Принцовете Хари и Уилям откриха статуя на майка си принцеса Даяна и демонстрираха публичн…Jul 2 2021vijti.com

30-годишната Кити прекара последната седмица в Италия с приятели, подготвяйки се за сватбата с родения в Южна Африка мултимилионер, който е на 62 години и е с 5 години по-възрастен от баща ѝ – Чарлз Спенсър.

Снимки на булката, публикувани в социалните мрежи, показват лейди Кити във великолепна копринена рокля, вдъхновена от Викторианската епоха. Косата ѝ е прибрана в небрежен нисък кок, а към него беше прикрепен дълъг воал.

Кити Спенсър сватба

Племенницата на принцеса Даяна беше заведена до олтара от братята си – Луис Спенсър, виконт Алторп и Самюъл Ейткън. На събитието присъстваха и сестрите на Кити – близначките Елиза и Амелия.

Кити Спенсър олтар

На сватбата бяха и трите големи деца на Майкъл Люис от предишен брак. Твърди се, че 30-годишната Кити Спенсър е в отлични отношения с децата на съпруга си.

лейди Кити Спенсър сватба

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!