Татяна Дончева: Ще проверим дипломата на Иван Гешев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ще проверим дипломата на Иван Гешев. Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на Народното събрание Татяна Дончева.

Преди това в рамките на изслушването пред парламента правосъдният министър Янаки Стоилов бе попитан дали дипломата на Иван Гешев е легитимна и годна, за да може да изпълнява служебните си задължения.

„Министърът на правосъдието удостоверява придобитата юридическа правоспособност, тоест след като лицата са се дипломирали, карали са стаж и са положили теоретико-практически изпит, аз подписвам удостоверение за юридическа правоспособност, но те предполагат наличието на валидна диплома за придобито юридическо образование. Питайте министъра на образованието за дипломата на Иван Гешев. Основният адресат е той.“, отговори Стоилов.

Припомняме, че преди дни бившият царски депутат, сега адв. Минчо Спасов обяви, че е направил разследване за образованието на главния прокурор и легитимността на дипломата му.

Проф. Асен Балтов управлявал „Пирогов“ без диплома?Уволненият шеф на „Пирогов“ проф. Асен Балтов е управлявал болницата 2 години без диплома по здравен…Jul 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!