Азис си пусна снимка както майко го е родила и предизвика доста коментари (снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Азис е направил свой личен профил в туитър, където се показа както майка го е родила. Само бяла хавлия скрива най-милото на певеца, видя HotArena.

За решението си да пуска еротични фотоси предупреди самият Азис часове по-рано.

В инстаграм фолкзвездата обяви, че ще се показва провокативно съдържание и е сигурен, че ще са безброй хората, които ще му се наслаждават ежедневно, дори и тези, които уж не го харесват. Освен снимки ще има и клипове, пали интереса  Василка.

Това е поредната провокация на изпълнителя. Още в началото на кариерата си Азис изгря с нестандартна външност. Той никога не е криел сексуалната си ориентация, която не попречи на таланта му да го изстреля до върха.


Смелостта на Васко стигна дотам, че известно време бе в образа на пищната блондинка Азия. С ултракъси рокли, високи токове и много грим певецът бе събитие в музикалния шоубизнес у нас. Малко след това Азис захвърли женските дрехи и се върна в мъжкия си образ, по-мъжки от всякога. Чалгарят претърпя безброй интервенции – цели 13 пъти е лягал под ножа, а най-фрапантната и опасна операция в списъка е уголемяване на пениса. Отделно си направи и мускули.

Чисто голата снимка на Азис предизвика фурор минути след появата си. Очаровани от нея бяха най-вече господа с различна сексуална ориентация. Докъде ще стигне Васко и какво още ще видим от него предстои да разберем, писа „България Днес“.

Азис за първи път показа красивата си дъщеря – вижте порасналата Рая (Снимки): Кралят на поп фолка у нас, Азис , обича да е в центъра на медийното внимание. И докато обикновено т…Jul 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!