Контра: Лекар от Пирогов обяви, че Стойчо Кацаров е подписал документите пред очите й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Д-р Христина Каменова, която лично е приела служебния здравен министър Стойчо Кацаров в „Пирогов, обяви, че той е подписал пред очите й всички необходими документи и задължителни декларации за хоспитализация.

„Стойчо Кацаров беше изпратен при мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешната клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му взети всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение“, заяви тя.

„Пирогов“ е направил фалшива епикриза за цироза на Стойчо КацаровНикога не съм страдал от чернодробно заболяване, уточни служебният здравен министър „Имам епикриза о…Jul 16 2021vijti.com

И го призова да докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи, след като той го е направил пред собствените й очи.

По-рано през деня министърът обяви, че подписът му под документите е фалшифициран. И добави, че всичко написано от лечебното заведение е фалшиво. Кацаров декларира, че не е лежал в „Пирогов“ и не са му давани никакви лекарства.

„Дали пациентът ще остане на легло – това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация“, коментира д-р Каменова.

И допълни:

„Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта, и след това е преценено къде да се лекува.“

Престъпен сговор в „Пирогов”: Ето как се крадат милиони с мними операцииПрестъпен сговор в „Пирогов” източва милиони от Националната здравноосигурителна каса (НЗОК), аларми…Jul 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!