Със 150 км/час е шофирало момичето, което погуби приятелка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нахъсвали девойката да кара по-бързо БМВ-то

15-годишно момиче загина в събота при тежка катастрофа между благоевградските села Кочан и Ваклиново, а друго на същата възраст е в критично състояние в  столична болница.

Пет тийнейджърки се качили в БМВ, собственост на бащата на едната, за да се поразходят. Зад волана била 17-годишната Айтен Е., защото от миналата година имала американска книжка, която обаче не се признава в България, когато водачът не е навършил 18 г.

Момичетата се снимали с телефоните си и нахъсвали постоянно Айтен да увеличи скоростта, става ясно от техен клип в “Инстаграм”. Когато скоростомерът показал 150 км/ч, неопитната шофьорка изтървала волана.

БМВ-то излетяло от пътя, помело няколко дървета и се спряло в едно от тях. На път за болницата издъхнала 15-годишната Надя А., която живее в с. Кочан. Другите четири момичета от години са с родителите си в САЩ и Испания и били в България само за лятната ваканция.

Тежка катастрофа с много убити на пътя София – ВарнаМного тежка катастрофа е станала на обяд на пътя София-Варна. Ето каква е информацията засега: Дипл…Jun 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!