Истинските предсказания на Ванга: Ще дойдат непознати болести

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ракът ще бъде уловен в желязна решетка, виждам го, казва пророчицата приживе
„България Днес“ продължава със своята уникална поредица за неразказаните тайни на пророчицата баба Ванга. Историите са от първо лице.

Страшно пророчество на Ванга: Черно море ще се премести, идат огромни бедиЧерно море ще стигне до Шумен и градът ще стане пристанище. Това предсказание чула на младини от уст…Feb 10 2020vijti.com

Срещаме се със Стефка Петревска от петричкото село Първомай, която се познава лично с феномена и пази куп спомени с нея. Нещо повече – Ванга избра нейната майка за своя спътница до смъртта си. Витка Петревска дели един покрив с Ванга цели 11 години, през това време пере, готви, чисти и върти домакинството в дома на ясновидката. Остава насаме с нея в най-тежките моменти от последните й години. Става свидетел на пророчества, а пред нея Ванга прави някои от най-личните си изповеди. Тук ще прочетете какво вещае гадателката за болестите и дали е видяла коронавируса.

Баба Ванга е знаела още приживе, че светът ще бъде завладян от нови и непознати болести. Дали е имала предвид точно коронавируса, или някакво още по-страшно заболяване, това трудно може да се определи. Все пак пророчицата от петричкото село Рупите е запазила вяра и оптимизъм. Успокоявала е, че ще се намери цяр дори и за рака. Даже е успявала да види как точно един ден науката ще пребори коварната болест, която продължава да отнема толкова много човешки животи.

Стефка, чийто брат още като малък е бил излекуван от Ванга, е ставала свидетелка на разговорите на пророчицата по тази тема.

„Много често и пред мен леля Ванга е казвала: „Ке се найде лек за рака. И леко ке бъде с железо“. Питала съм я: „Железо, това скалпел ли значи, хирургическа намеса?“, а тя отговаряше: „Не, не, не! Рако ке бъде окован у железна решетка, аз даже го виждам как се движи…“

Означава ли това, че Ванга е знаела за удивителни методи още преди науката да достигне до тях? Вероятно, да! Защото пророчицата е била убедена и в идването на новите болести и предстоящи пандемии. Тя обаче никога не си е позволявала да плаши хората с тях, а е говорила с чувства на надежда за човечеството.

Стефка Петревска предава спомените си от Ванга

Стефка Петревска предава спомените си от Ванга

„Но ке дойдат непознати болести. В началото лекарите няма да знаят как да ги лекуват. Много от тези болести ще ударят в главата“, са точните думи на Ванга пред Стефка Петревска, предадени дословно от нея. Ето какво казва още жената от село Първомай за срещите си с пророчицата:

„Дали Ванга е предсказала коронавируса? Тя говори за непознат вирус приживе, но казва: „Този вирус води и до инсулти.“ Може би това е имала предвид, не дай Боже да е имала предвид и нещо друго по-тежко, което предстои. Защото тя каза не болест, а болести…“

Пророчицата знаела за идването на коронавируса

Пророчицата знаела за идването на коронавируса

Ванга умира на 11 август 1996 г. точно в 10 часа и 10 минути след продължително боледуване от рак.

Феноменът съветва:

Не си пращайте децата в чужбина!

Не си изпращайте децата в чужбина! С тези думи съветва Ванга през последните години от живота си. Тя е категорична, че българските деца трябва да останат и да се развиват тук и чак тогава България ще тръгне нагоре.

„Ванга предсказа за влизането ни в Евросъюза. Казваше да не си пращаме децата в чужбина, защото камъкът си тежи на мястото. На мен лично ми го е казвала, защото моите деца покрай нея израснаха и тя им е кръстница“, разкрива Стефка Петревска. Ванга прави и много красноречива прогноза за това кога държавата ни ще бъде добре. За жалост тук предсказанието е песимистично. Самата Ванга не очаква това да се случи в близкото бъдеще. Когато Стефка я пита: „Кога ще се оправи България?“, отговорът на пророчицата е:

„Ти нема да видиш хубавото от България. Но тя един ден ке се оправи. Поне 20 години още ке седи на дъното. След това ке почне лека-полека да изплува и за децата ке дойде по-добро време.“

Не, няма да сте „опитни зайчета” за новата ваксина, тя е тествана върху над 30 хил. човека и работиМного хора се страхуват, че медикамента е опасен, че ще им навреди, но това не е така, написа българ…Dec 4 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!