Ивана се стопи с активен въглен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Певицата на народа Ивана дълги години бе одумвана заради по-пищната си фигура. През дългогодишната си кариера фолкзвездата е опитала какви ли не методи, за да влезе във форма. Перфектна фигура, по-добра от тази в ученическите ѝ години, Ивана успя да постигне едва сега, когато навърши 52.

Дъщерята на Ванко 1 ослепителна на бала си – вижте красивата Ивана и бляскавата ѝ рокля (Снимки): В сезона на баловете всички абитуриенти се стараят да са възможно най-оригинални за голямото събит…May 26 2021vijti.com

Самата тя признава, че стартът в борбата ѝ с наднорменото тегло е бил с диетите на д-р Емилова и проф. Мермерски, базирани на разделното хранене. Днес обаче певицата приема само едно средство, но то има изненадващо добър резултат. Нейното чудо е активният въглен, който не само помага за отслабване, а и пречиства организма от токсините и натрупаните шлаки. „Няма вкус, няма мирис. Единственото странно е, че напитката става черна.

Но това е в началото, после и с това се свиква. Когато пък се появят първите резултати – няма да ви прави впечатление“, разказва Ивана. Активният въглен трябва да се разтвори в напитка – вода, чай, мляко, плодов коктейл, дори зеленчуково смути. Не бива обаче да се пие повече от една таблетка на ден. Добре е курсът да се направи за период от две седмици, след което да се даде почивка на тялото от същото време. Ако се наложи, може да повторите процедурата за още две седмици.

Активният въглен е мощно естествено средство, използвано за улавяне на токсини и химикали в организма, така че тялото да не ги абсорбира. Той се използва в центровете за спешна помощ по целия свят и е едно от най-популярните вещества за безопасното и ефективно лечение на отравяния и предозиране с опиати. В допълнение към неговите пречистващи ползи можем да добавим и това, че той се използва за намаляване на подуване на корема и газове, понижаване на холестерола, лечение на интрахепатална холестаза по време на бременност и дори предотвратяване на махмурлука.

Всеки път, когато приемате активен въглен, е наложително да консумирате 8-12 чаши вода на ден. Активният въглен може да причини дехидратация, ако не се консумират адекватни количества вода, казват лекарите.

Източник: plovdiv24

Ивана: Дъщеря ми каза „Мамо, ние с теб се запознахме, когато дойдох да уча в Пловдив“ / ВИДЕОПевицата Ивана гостува в „Тази събота и неделя“, където сподели интересни подробности за личния си ж…Jul 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!