Как Саня Армутлиева отмъкна мъжа на Камелия Тодорова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Музикалният продуцент Станислава Армутлиева е предложението за министър на културата от партията „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Управителката на музикална компания „Вирджиния рекърдс” обича да говори за изпълнителите си, за успехите и таланта на дъщеря си Алма, но не и за мъжете в живота си.  

Камелия Тодорова с нов мъж: Да, влюбена съм в по-млад мъжKaмeлия Toдopoвa пpизнa, чe e влюбeнa и имa нoв мъж! Heocтapявaщaтa пeвицa Kaмeлия Toдopoвa e щacтли…Jul 11 2019vijti.com

Къдрокосата красавица е истинска прелъстителка, която няма скрупули за мъжете, които си е харесала. Преди години къдрокосата красавица откраднала мъжа на естрадната легенда Камелия Тодорова, научи Lupa.bg.

Кеми Тодорофф и до ден днешен ненавижда Саня

Армутлиева е съблазнила Майкъл Кунстман, който бе съпруг на Кеми Тодорофф. Камелия призна за истинската причина за раздялата едва преди няколко години. Джаз певицата разкри, че причина за тоталния разрив между нея и бащата на двете ѝ дъщери – близначките Ра-хел и Мириам, била именно Саня, която станала любовница на Майкъл Кунстман докато той все още бил женен за Камелия Тодорова. Именно на него дължи успеха си музикалната продуцентка.

„Тя се появи неочаквано, като моя почитателка, бъдещ мой асистент и секретар на Майкъл. Гледаше ме като икона. В момента обаче, когато се завърнах в родината, цялата й добронамереност се изпари. Нейните творческите амбиции се трансформираха в лични, като именно това доведе до голяма степен и до прекратяването на брака ми. Тя е една истинска отрова“, призна преди време изпълнителката на „Не ме гледай така, момче“, която и до ден днешен ненавижда Саня.

Камелия Тодорова стана баба: Много съм щастлива, ще ме нарича „бабхен“Камелия Тодорова ще живее известно време с младите родители Щерката на джаз певицата Камелия Тодоров…Aug 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!