Наръганото 11 пъти момиче в Бургас – дъщеря на уважаван лекар

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Жителите в многолюдния блок 33 в жк. „Изгрев“ са потресени от вестта за нападението над дъщерята на уважавано семейство от вход 1. Припомняме, че на 27 юни, около 22,30 часа Кокинов намушка без никаква причина с ловджийски нож 11 пъти ученичката.

Хора, събрали се пред блока, са шокирани и умът им не побира как може да бъде извършено подобно жестоко покушение. Те изключват възможността 17-годишното момиче – отличничка от гимназия, чиято майка е уважаван лекар, джипи на повечето от жителите в блока, и криминогенът Кокинов да се познават.

Отворено писмо до журналистите от майката и баба на убитите Дарина и НиколОтворено писмо до всички журналисти! Да цитирам и аз нещо в допълнение от мотивите, защото друг коме…May 22 2021vijti.com

„Изключено е това прекрасно момиче да познава нападателя, който е живеел в съседния блок 35, в 9 вход. Момичето и по-големият му брат не поддържат контакти с такива хора“, единодушни са съседите на семейство Фейзови.

Майката работи в частна болница и е специалист по вътрешни болести, бащата е финансист.

Намушканото 11 пъти момиче е оперирано успешно и вече е преместено от Реанимация във Втора хирургия на УМБАЛ-Бургас. Състоянието му е стабилно, съобщи Флагман.

Въпреки че двата блока в жк. „Изгрев“ – 33 и 35 са съседни, те буквано представляват две големи села и вероятността нападателят Иван Кокинов да е познавал момичето не е особено голяма. Възможно е да я е набелязал по неясни подбуди, които едва ли са нападение с цел обир.

Медията е опитала да се свърже с бащата на касапина Тодор Кокинов. Той обаче бил на работа, работи като шофьор на тежкотоварни камиони в строителната сфера.

27-годишният Иван израснал без майка си в апартамента на 5 етаж във вход Г. Има множество твърдения на съседи, че от около 3 години насам скандалите, побоищата и скачането с нож по етажите са били честа гледка, многократно са сигнализирали органите на МВР за психарското му поведение, тъй като повечето имат малки деца.

Тежка катастрофа с много убити на пътя София – ВарнаМного тежка катастрофа е станала на обяд на пътя София-Варна. Ето каква е информацията засега: Дипл…Jun 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!