Бойко Борисов: Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта”

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи ненадейно в дома на български лекар и съпругата му, която е германка. Те бяха поканени на кафе и сладкиш в дома им в Арбанаси, като с тях са Томислав Дончев и кметът на Велико Тръново Даниел Панов.

Цялото посещение на бившия премиер бе излъчено в профила му във Фесйбук, а темите, които се обсъждаха обхващаха периодите от соца, през Прехода до наши дни.

Борисов е лежал в чешки затвор?В редакцията на Дунав мост пристигна интересен сигнал от Чехия, свързан с отварянето на архивите на …Jun 25 2021vijti.com

„Докторе, нямам неизпълнено желание, когато чух жена ти, казах, че ще дойда”, обърна се Борисов към домакина. Оттам започнаха и актуалните политически теми от действията на служебното правителство, през направеното от ГЕРБ, до 45-ото Народно събрание.

„Тия диктатори какво направиха за един месец…. На Радев хората, които са стари муцуни, или децата на старите муцуни”, каза Борисов и започнаха да обяснява за АМ „Хемус” и как ще промени целия Север, когато се построи. Домакинята изрази възмущението си, че мнозина българи не оценяват направеното през последните десет години и сподели ненависта си към комунизма и комунистите. Борисов пък не скри разочарованието, че младите не помнят престъпленията на комунистическата власт, а новите управляващи вадят „стари муцуни“.

Борисов не пропусна да разкаже и за разговорите си с Ангела Меркел.

„Ангела ми каза, че обожава Пирин, Рила, Русе. Цяла България е обиколила на стоп и е казала, че няма толкова райска държава с 4 сезона”, разказа лидерът на ГЕРБ. Темата след това бе сменена на пандемията и локдауните, като Борисов попита неговата домакиня за разликите в мерките тук и в Германия.

Жената му обясни, че в Германия в момента нейни познати се молят да бъдат ваксинирани, а още не е дошъл техния ред, а тук ваксини колкото искаш.

„Колко ме натискаха да купя ваксина от Русия, а там колко болни има – ако беше толкова добра, не трябваше да има нищо там вече. Най-тежкото, което вършат е, че убиха ваксинационния план. Ще видите след 2 месеца, когато дойде „Делта”. Втори път няма да ни се върже ЕК. Аз ходих и се молих на Ангела, на Макрон. А сега само заради кефа на Радевите хора няма да ни обърнат внимание. Дано да не съм прав“, каза още Борисов.

Борисов и Пеевски влачат към дъното ГЕРБ, ДПС и ортаците сиРазкритията и скандалните факти за Бойко Борисов, извиращи в публичното пространство постоянно сваля…Jun 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!