Какво да очаква всяка зодия през юли?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Месечният хороскоп за всяка зодия се изготвя от астроложката Маргарита Паскалева, специално за Lupa.bg. Ето какво да очаква всяка една зодия през юли.

ОВЕН – през месец юли ще се радвате на повече хармония в любовта и на приятни преживявания. Успешен месец за хората с личен бизнес, за спортистите, политиците и творците. Възможности имате за реализиране на нови проекти и за по-добри печалби. Децата ще ви радват със своите успехи и постижения, а интимните отношения ще процъфтяват. Не забравяйте, че Слънцето до 21 юли включително е в Рак и ще затруднява някои изяви, т.е. няма да получавате нищо даром до тогава. Но при всички случаи ще се чувствате по-спокойни и стабилни през юли. При някои от вас са възможни грижи в семейството. Бъдете по-концентрирани на работното си място и внимателни при работа с документи. Предпазвайте се от грешки, хакерски атаки и загуба на информация / документи, от интриги с колеги. Добър месец за почивки и отпуски, за любов и забавления.

Трите най-опасно лицемерни зодии са…Най-ужасното чувство, което човек може да изпита, е и най-трудно за контролирано. Това е чувство на …Apr 2 2021vijti.com

ТЕЛЕЦ – няма да ви е леко през месец юли, скъпи Телци. Повишено е напрежението в дома, в работата и на вътрешно емоционално ниво. Бъдете особено внимателни и вземете превантивни мерки за кражби и обири в дома, за пожари и други неприятности в семейството. Възможни са и грижи около близък роднина, прояви на ревност, ремонти и преустройства, както и премествания в друго жилище или населено място. Не се доверявайте на приятели и не споделяйте своите планове. Не давайте пари в заем. Някои от вас ще бъдат разочаровани от свой приятел или любим човек. Труден период за партньорствата, любовта и финансите. Месецът за вас не е благоприятен за стартиране на нови дейности и проекти, както и за рисковани действия. Довършете започнатото, проявявайте повече търпение и избягвайте конфликти. Предпазвайте се от неприятности.

БЛИЗНАЦИ – до 11 юли може да се чувствате по-меланхолични, разсеяни и доверчиви, а това може да доведе до грешки, измами или разочарование от действията на колеги или шефове.

Очаква ви много динамичен като цяло месец, но и доста по-успешен при разрешаване на семейни въпроси, договаряния и търговски сделки.

Подобрява се финансовото положение и след 11-ти ще се чувствате много по-стабилни и удовлетворени. Добър месец за покупко-продажба на автомобил или покупка на битова техника за дома, за пътувания, за преговори и подписване на договори, за подобряване на взаимоотношения с хора от близкото ви обкръжение. Любимите и близки хора ще ви подкрепят, децата ще ви радват. Ще се чувствате харесвани и обичани. Напрегнат месец за политиците, но успешен. Труден период за работата в групи и коалиции, за реализиране на нови проекти или идеи.

РАК – до 11 юли се предпазвайте от задкулисни действия и интриги от страна на колеги, за неприятности с висшестоящи лица или финансови институции, при работа с документи или информация за загуба и измами. След 11-ти ще се радвате на по-добри нови възможности, на повече разбирателство с хората, на по-успешен период в отношенията с чуждестранни партньори. Ще се радвате на успехи в изпити и участие в конкурси. Добър период за писане, издателство, реклама и разрешаване на юридически въпроси. Известни затруднения може да срещат някои от вас, които имат финансови задължения и кредити, трудно преодоляване на конкуренцията. Не харчете излишно, за да избегнете финансови трудности. Месецът не е благоприятен за капиталовложения и скъпи покупки. Възможни са изненадващи разходи за дома или за член на семейството. Преразгледайте важните за вас хора и приоритетите си.

ЛЪВ – първите десет дни на месец юли ще чувствате повече напрежение в ежедневието си. Акцентът пада върху кариерата, имиджа ви, партньорствата и любовта. Бъдете по-толерантни и щедри с любимите хора, в отношенията си с хора на работното място. Затруднения ще имат и търсещите работа. През втората половина на месеца ограниченията ще отпадат постепенно и пред вас ще се отворят повече врати. Заредени сте с много енергия и ентусиазъм. Нуждаете се от любов и романтика. Можете да планирате отпуски и почивки, да се радвате на повишен интерес от страна на противоположния пол и на повече придобивки. Някои от вас ще имат активни контакти в ежедневието си, други ще пътешестват, а трети ще водят успешни бизнес преговори. Добър период за покупко-продажби, за обучение или изпити, за изразяване на мнение. Време е за любов и забавления.

ДЕВА – дните до 11 юли са по-трудни за вас, особено в работата и в преценките ви. Някои от вас ще са по-разсеяни, други ще попадат в сложни ситуации и интриги. Възможно е да загубите ценна информация, документи или други лични вещи. Работете внимателно с документи и избягвайте да подписвате такива без да сте ги прочели добре преди това.

Предпазвайте се от измами, фалшификации и инфекции.

Не взимайте прибързани емоционални решения, не се намесвайте в чужди спорове. Грижете се за здравето си повече и се хранете здравословно. След 11 юли взаимоотношенията с партньори, колеги и роднини ще са много по-спокойни, а енергията ви балансирана. Втората половина на месеца е много подходяща за почивки и пътувания, за уединение в приятна компания и обстановка. Не разчитайте на ничия подкрепа. Не започвайте нови дейности, проекти и взаимоотношения.

ВЕЗНИ – на нови познанства и приятелства, на повече приходи и семейни придобивки ще се насладят Везните през месец юли. Няма да мине без напрежение и повече натовареност в работата, от което може да са не особено доволни половинките на семейните Везни. Но няма пълно щастие. Ще трябва да се опитате да балансирате, а това за вас не е трудно. Лятото ви настройва на романтична вълна, особено свободните представители. Ще се радвате на засилен интерес от страна на противоположния пол и на прекрасни любовни преживявания. Добре е да подредите приоритети си, да обмислите бъдещите си планове. Имате възможност да реализирате някои от тях, тъй като ще имате и нужната подкрепа от когото е необходимо. Може да се наложи преподписване на договори. Бъдете по-самоуверени. Наслаждавайте се, забавлявайте се. Очакват ви положителни изживявания.

СКОРПИОН – не мога да ви обещая хармония и спокойствие, особено през първата половина на месец юли. По-често ще се налага да водите борба, да възникват противоречия в отношенията с партньори или опоненти. Личните взаимоотношения в брака или любовта също ще са напрегнати при някои от вас, а и финансово ще се чувствате нестабилни. Във фирмата може да има промени в ръководството. Бъдете по-търпеливи и не очаквайте твърде много от другите. Твърде критичното отношение и ревностни прояви само ще влошат нещата във връзката ви. След 11 юли всичко ще започне да се успокоява при родените в края на октомври и първите десет дни на ноември, а за останалите – след 22 юли. Постепенно затрудненията и пречките ще отпадат, а взаимоотношенията и финансовото състояние ще се стабилизират. Ще се радвате на повече топлота и хармония в любовта.

СТРЕЛЕЦ – до 11 юли се предпазвайте от измамни предложения, фалшиви хора в бизнеса и от телефонни / интернет измами. Не се предоверявайте и внимавайте да не изгубите важна информация или документи. Месецът като цяло за вас е зареден с по-положителна енергия. На най-положителни резултати и големи успехи могат да разчитат работещите с чуждестранни партньори, в сферата на издателството и рекламата, в транспорта и туризма, вноса и износа на стоки, в спорта и политиката. Ще чувствате прилив на енергия и с много ентусиазъм ще вървите към осъществяването на своите цели. Втората половина на месеца е много благоприятен за пътешествия, почивки и всякакви забавления. След 22 юли бъдете по-внимателни с финансите и личните връзки. При някои от вас може да възникнат противоречия с партньорите или с други близки хора поради по-критично отношение.

КОЗИРОГ – до 11 юли мисленето и преценките ви може да са по-объркани и субективни. Предпазвайте се от интриги и фалшива подкрепа от страна на хора, с които работите. Подкрепата, която бихте искали да получите, няма да е достатъчна за реализирането на целите ви. Нужно е да сте гъвкави и приспособими в различните ситуации и предизвикателства.

Може да се наложи да разрешавате важен финансов въпрос.

Разчитайте на интуицията си при взимане на решения. През втората половина на месеца ще сте в по-добра кондиция и ще действате по-правилно. Ако не сте се чувствали удовлетворени в интимен план или сте имали финансови затруднения, то след 22 юли те ще се подобрят и ще се радвате на по-топли взаимоотношения и на повече приходи в семейния бюджет. В работата делата също ще потръгнат, а децата ще ви носят повече поводи за радост.

ВОДОЛЕЙ – повечето от вас ще чувстват липса на енергия и дори често да се обезкуражават. Месецът за вас не е особено лек. Ще възникват по-често спорове с партньори или опоненти, грижи в дома и семейството. Ще трябва да се въоръжите с търпение и да не предизвиквате съдбата с рисковани действия. Дори и да изпитвате неудовлетворение или желание да се конфронтирате с някого, по-добре ще е да се отдръпнете за известно време и да изчакате по-добър период. Опонентите ви са в силна позиция, а на вас ще ви се наложи да се защитавате, дори и да сте прави. Избягвайте ремонти и нови начинания. Най-добре си вземете отпуск и се уединете някъде. Ако отсъствате от дома си през почивните дни или през отпуска си, вземете превантивни мерки срещу обири. Предпазвайте се от инциденти, сбивания и неприятности с властта. Грижете се за себе си.

РИБИ – до 11 юли ще имате повече затруднения в общуването и в отношенията си с хората. Чувствате се от известно време апатични, разсеяни и объркани. Имате много идеи и планове, но все нещо се обърква, за да ги реализирате. През втората половина на месеца много по-лесно ще възприемате, мислите и решавате. Може да изпитвате известно напрежение и повече натовареност на работното място. Избягвайте конфликти с колеги и роднини. През втората половина на юли ще се радвате на по-топли отношения с околните, а силната ви интуиция ще ви води към правилните действия. На успех могат да разчитат учащите в изпити и кандидатстване във ВУЗ. От вас се изисква гъвкавост, по-вече отговорност и увереност. Често изпадате в самозаблуди и лесно унивате, ако срещате затруднения. До 27 юли Юпитер ще ви дарява с повече късмет и възможности за успех.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ:

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 1, 2, 3, 9, 10, 16, 17, 23 и 30 юли.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 5, 11, 12, 18, 19, 24, 25 и 31 юли.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 6, 7, 8, 13, 15, 20, 21, 26 и 27 юли.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ЮЛИ 2021:  

Последна четвърт – 02.07.2021 – 00:11 часа – Луна в Овен
Новолуние – 10.07.2021 – 04:17 часа – Луна в Рак
Първа четвърт – 17.07.2021 – 13:10 часа – Луна във Везни
Пълнолуние – 24.07.2021 – 05:37 часа – Луна във Водолей
Последна четвърт – 31.07.2021 – 16:16 часа – Луна в Телец

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:  

03.07.2021 от 07:15 ч. – 03.07.2021 до 15:28 ч.

05.07.2021 от 19:57 ч. – 06.07.2021 до 04:23 ч.

08.07.2021 от 07:20 ч. – 08.07.2021 до 16:51 ч.

10.07.2021 от 19:10 ч. – 11.07.2021 до 03:20 ч.

12.07.2021 от 15:29 ч. – 13.07.2021 до 11:30 ч.

15.07.2021 от 09:46 ч. – 15.07.2021 до 17:31 ч.

17.07.2021 от 14:03 ч. – 17.07.2021 до 21:38 ч.

19.07.2021 от 19:30 ч. – 20.07.2021 до 00:08 ч.

22.07.2021 от 01:25 ч. – 22.07.2021 до 01:36 ч.

23.07.2021 от 19:34 ч. – 24.07.2021 до 03:12 ч.

26.07.2021 от 02:13 ч. – 26.07.2021 до 06:30 ч.

28.07.2021 от 04:13 ч. – 28.07.2021 до 12:57 ч.

30.07.2021 от 22:38 ч. – 30.07.2021 до 23:08 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Астроложка: Това са 3 най-умни зодии – истински гении са!Всеки е умен – доколкото природата, образованието и любопитството му позволява. Да, но според астрол…Apr 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!