Опитали да взривят дома на Дони

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Опит за атентат е преживял певецът Дони. Той сам разказа за заплахите, включително и как са опитали да взривят дома му.

„Посипаха стълбището в дома ми с взривна смес. Вероятно неуки хора са го направили и не се стигна до взрив. Но е възможно да са искали само да ме сплашат“. Това разкри ДОни в ефира на Би Ти Ви. Случката е от далечната 1996 г., когато се ражда идеята за обществено движение „Не на страха“.

Фики изби рибата в Капките, публика и жури на крака! Вижте го като Дони! (ВИДЕО)„Очаква ни грандиозен спектакъл. Както знаете на сцената на сцената на любимото шоу ще излязат осем …Feb 24 2021vijti.com

„Тогава видях дечица на улицата, които се стреляха на игра и се наричаха с имената на тогавашните мутри. Дадох си сметка, че едно време ние си играехме на Ботев и Левски, а сега ми се видя повече от странно малчугани да си играят на мафиоти. Близките ми живееха в този страх и реших, че нещо трябва да се направи“, спомня си Дони.

След като събрал над 100 000 подписа в подкрепа на идеята си „Не на страха“, изпълнителят на „Уморени крила“ получавал множество заплахи по телефона.

„Дори и предложение от същите тези хора, чиито имена използваха децата на улицата, да се видим. Отказах, няма какво да си кажем“, допълни певецът.

И до днешен Дони оставал най-добрият приятел на дългогодишната си дуетна половинка Момчил. Въпреки писмото на Дони, с което той слага край на музикалния тандем през 2000 година, което Момчил дори не помни къде е.

Дони и Нети показаха сладката си дъщеричка (снимки)Дони и Нети строго крият самоличността на дъщеричката си Лилия и въпреки че момичето съвсем скоро ще…Feb 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!