Детето-чудо Крисия разцъфна в прекрасна млада дама – ето я на 17 (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едно от децата-звезди у нас, сладката  Крисия , чиято звезда изгря преди 10-тина години в „Шоуто на Слави“, вече отдавна скъса с детския имидж и е уверена и красива млада дама . Ако сте се питали как ли изглежда и какво ли прави Крисия днес, ние ще ви разкажем подробности:

Наскоро Крисия бе гост на Цитиридис, където представи и новата си песен „Само днес“, записана по покана на „Дисни“ за кампанията „Най-великото празнуване на принцесите“.

Освен за песента, тя сподели и доста любопитни подробности за себе си.

Крисия днес

„Оригиналът на песента е изпълнен от носителката на „Грами“ Бренди. Кампанията на „Дисни“ се фокусира върху добротата и смелостта. Всичко стана хипер неочаквано, поканата дойде по телефона и много се развълнувах. Това е голяма чест за мен! Записахме песента само за два дни. Можехме и за един, но мелодията не в моя диапазон и трябваше повече подготовка“,  каза Крисия. И добави, че любимата й „Дисни“ принцеса е Ариел, защото „водата винаги ме е вдъхновявала“, на което водещият реагира с „Варненско дете!“

Крисия шоуто на Цитиридис

„Завършвам 10 клас и се готвя за матури, това е черешката на тортата. През лятото ще издам нова песен, с която се надявам да разкажа малко повечко за себе си“, добави още младата изпълнителка, която на 1 юни навърши 17 години.

Тъжен обрат за КрисияШокиращ и малко тъжен обрат предстои в кариерата на малката певица Крисия. 16-годишното момиче обмис…Nov 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!