Шеф Манчев разкри защо Гала няма покана за участие в „Черешката на тортата“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Щерката на Гала тази седмица се изявява в кулинарното шоу„Черешката на тортата“. Мари се представи повече от задоволително на своята вечеря, а в кухнята на помощ се притече самата тв водеща, пишат от show.blitz.bg. Появиха се писания, че Гала е сериозно обидена на шеф Манчев, който досега никога не я е канил да участва в шоуто и да покаже своите кулинарни умения. Известният кулинарен критик проговори по темата и обясни защо досега не сме видели Гала да върти черпака в ‘Черешката на тортата“.

Емилия с чутовен моден гаф – накара даже Гала да онемее! Вижте с какъв тоалет се появи, пълен кич (Снимки): За мнозина поп фолк дивата Емилия е символ на успялата и елегантна жена, но понякога тя има, меко …Feb 27 2021vijti.com

Оказа се, че шеф Иван Манчев ухажва Гала от цели десет години. През цялото това време водещата все се дърпала и никога не приела поканата на кулинаря да участва в шоуто. Спекулира се, че тя се притеснявала от уменията си в кухнята, тъй като се храни предимно навън и много рядко използва собствената си кухня. Гала явно е готова на всичко, за да помогне на дъщеря си Мари, която блесна в кулинарното шоу. Заради нея реши да се появи на екран и да помогне за славата на напористата си щерка, която със зъби и нокти драпа към популярността.

За добре свършената работа младата дама получи 49 точки. В социалните мрежи всички я похвалиха – както за уменията й в кухнята, така и за възпитанието й. Разбира се, феновете изтъкнаха и заслугата на Гала за добрите обноски на Мари. Сред гостите тази седмица е и бившата ководеща от „На кафе“ и близка приятелка на Гала – Джуджи. Тя се пада като свекърва на Мари, тъй като синът й Константин от години е във връзка с наследницата на Гала.

„Това е първата голяма любов на Мари и двамата най-вероятно ще продължат заедно напред в живота“, каза в ефир наскоро Гала. Джуджи бе категорична, че всичко между двамата е прекрасно. Тя е готова младоците скоро да се венчаят, ако имат желание. Разкри, че двете с Гала се шегуват, че са се разбрали водещата да гледа бъдещите внуци, тъй като Джуджи е звезда и „не може да се занимава с такива работи“.

Гала стана на 54, със Стефан няма да имат детеНа 13 февруари Гала навърши 54 години. Емблематичната водеща и дългогодишният й приятел Стефан Никол…Feb 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!