Събират пари за трите сирачета на младите родители Христо и Теди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка: Флагман

Три деца останаха кръгли сирачета, след смъртта на младите им родители и сега е стартирана акция по събирането на пари.

На 10 март 2021 г. със спешно секцио в 8-ия месец се родиха две близначета момченца в Интензивния сектор на УМБАЛ-Бургас, съобщава „Флагман“.

Недоносени и с тегло едва по 1500 грама. На 26 май неонатолозите ги предадоха укрепнали и в добро здраве в ръцете на баба им по бащина линия – Събина Траева. Възрастната жена, в качеството й на определен вече от съда законен настойник, поема тяхното отглеждане, както и на по-голямата им 4-годишна сестричка.

Трите деца вече са настанени в дома на баба си в Карнобат. Те останаха кръгли сирачета в разгара на пандемията. Няколко часа след раждането им в същата болница умира техният баща – 36-годишният Христо Траев. След близо едномесечно безуспешно лечение на вируса Христо умира, без дори да успее да види синовете си. Бременната му съпруга Теодора също е повалена и е откарана по спешност в УМБАЛ-Бургас, където ражда момченцата. Дни след това тя също издъхва, като успява да види бебетата си за няколко минути по вайбър.

Сега бургаският сайт Флагман стартира кампания за подпомагане на трите кръгли сирачета и тяхната баба.  Повече за помощта, която може да направите във  https://www.flagman.bg/article/242119

Трагедията е огромна: Жената на Емил Чолаков остави две сирачетаТрагедията, която сполетя Емо Чолаков, потресе светските среди. Едно от най-усмихнатите и позитивни …Jan 31 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!