Дъщерята на Лияна на бала – прекрасна като черен лебед! Вижте красивата ѝ рокля (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от звездните абитуриентки през изминалите дни бе красивата дъщеря на фолк певицата Лияна, Дениз. Младата дама избра впечатляваща визия за бала – Дениз заложи на класиката и се облече в изцяло черна рокля, но с атрактивен дизайн.

В разрез с актуалните в момента пастелни светли цветове, брюнетката се спря на тъмната гама и то не само за избора си на тоалет, но и за украсата – стотици балони в черно.

Неочакван обрат: Румен Радев изоставен от Илияна Йотова, търси се вице за изборитеЧервенокосата соц фурия Илияна Йотова няма да участва в предстоящите президентски избори в тандем с …May 26 2021vijti.com

дъщерята на Лияна абитуриентка

Младата дама се появи пред гостите си облечена в дълга рокля с голямо деколте, допълнена от кристали и пера – досущ като черен лебед! Косата ѝ бе на естествени отпуснати вълни, но за сметка на това гримът и бе доста силен.

Дениз на Лияна

Гордата майка – Лияна, пък не пропусна да покаже атлетичните си форми и избра къса светла рокля с гол гръб.

дъщерята на Лияна бал

Балът на звездната наследнична се състоя в един от най-скъпите ресторанти в столицата, а в по-късните часове купонът продължи в нощен клуб.

дъщерята на Лияна абитуриентка

Гласовитата Лияна бе гвоздеят на купона, като поздрави гостите на бала с няколко свои хита, а след нея микрофона хванаха Бони и дъщеря й Михаела.

Сред гостите беше и братовчедът на изпълнителката на „Каменно сърце“ – Константин. На мега партито присъстваха и голям брой приятели на Дениз, а за всички присъстващи бе подготвена и специална музикална програма.

Палат за милиони! Ето домът на Илияна Раева и Наско Сираков (Снимки)Илияна Раева и Наско Сираков продават тузарския си имот, къщата в Драгалевци е най-скъпата на пазара…Dec 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!