Вижте луксозния мезонет на Луна, който тя продава за един милион лева (Видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фолкдивата Луна възнамерява да се раздели с любимия си мезонет, в който живее от цели 20 години насам. Срещу луксозния апартамент, намиращ се на апетитно място в столицата, мераклийката за президентския пост иска да получи сумата от 590 000 евро, пише „Блиц“.

Жилището се намира до един от големите столични молове, а самата Луна го нарича „аристократично“, изтъквайки факта, че обитаването в него оказва благотворен ефект върху психиката.

Луна: Не съм бременна, Горан е стерилен, ще поема разходите по лечението му„Категорично не съм бременна! Причината за това е, че Горан е стерилен от много години и не може да …Nov 2 2019vijti.com

Защо изпълнителката на „Бягайте крачета“ смята да се сбогува с имота си, не става ясно. Според злите езици причината се крие в поизпразненото портмоне на чалтафурията, други обаче подозират, че Луна ще емигрира в Австралия. В страната на кенгуруто певицата е отскачала неведнъж и навярно този път е решила да го направи завинаги, предполагат те.

След като Луна пусна обява за продажба на мезонета си в социалните мрежи, почитателите ѝ получиха възможност най-после да надникнат в личните ѝ покои. До този момент певицата винаги е държала уютния си кът далеч от любопитни погледни, а според източници, близки до певицата, през прага на дома ѝ са прекрачвали само специални за нея хора.

„Имот с непреходна стойност, който запазва своята ликвидност и Топ локация на първа линия. В съчетание с градска и природна среда! Уникалното обзавеждане от три континента, преплита различни култури, които въздействат и допринасят за успех в живота! Категорични и неповторими дизайнерски решения, които създават допълнителен уют, удобство, спокойствие и хармония“, звучи описанието към видеото, с което певицата представя мезонета си.

ВИДЕО И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ >>>> ТУК

Българите масово считат, че COVID-19 e изкуствено пуснатПовече от 2/3 от хората се боят за себе си и своите близки във връзка с коронавируса 3/4 твърдят, ч…Mar 24 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!