Синът на Ламбо преуспява в САЩ, вдигна къща за 250 000 долара (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Единственият син на Стефан Данаилов – Владимир, живее в китна къща в спокойното градче Сарасота в щата Флорида. Наследникът на Ламбо и съпругата му Виктория, с която се ожениха през 2018 г., обитават просторен имот от над 500 квадрата с хубава зелена морава.

Синът на Ламбо с къща за 250 хиляди долара / СНИМКИЕдинственият син на Стефан Данаилов – Владимир, живее в китна къща в спокойното градче Сарасота в ща…May 23 2021vijti.com

Домът им разполага с две спални, две бани, веранда, обширен хол с камина и трапезария с кухня. Разположен е в тих квартал, но и близко до водите на океана. Цената на имота според последната обява от продажбата му възлиза на малко над 250 хиляди долара.

Мястото е идеално за голямо семейство, нищо че Влади и Виктория все още нямат наследници.
Преди няколко месеца те кумуваха на сватбата на свои приятели и на снимките от тържеството снахата на покойния Стефан Данаилов изглеждаше подозрително наедряла, но бебе на хоризонта все още няма.

Синът на големия актьор вече е на 34 години и му е време за бащинство, но в момента на дневен ред му били само образованието и работата, пише retro.bg. Владимир е студент по медицина в Щатите и скоро му предстои да завърши. Той вече практикува професията и дори редовно бил асистент в сложни сърдечни операции. Данаилов-младши е напълно отдаден на лекарското призвание и споделя, че се гордее, че е успял да изпълни един от последните завети на татко си – да стане доктор.

В последните години, преди Ламбо да си замине от този свят, двамата бяха в изключително топли отношения. Влади дори успя да го запознае със съпругата си, която научила малко български език, за да може да общува по-лесно с баща му. Кинолегендата не можа да присъства на сватбата на сина си, защото точно тогава не бе в крепко здраве, но изпратил щедри армагани, а снахата дарил със златно кръстче, което тя не сваля от врата си и до ден днешен.

Стефан Данаилов се погрижи да обезпечи Влади и във финансов план. Той е единственият негов наследник. Според данните от оповестеното завещание на Ламбо синът му от Ирен Кривошиева наследил 300 хиляди лева. Доведеният му син Росен Цанков придоби единствено апартамента му в кв. „Лозенец“, но изплатил дела на Влади предварително, както му е редът. Съпругата на Владимир също произлиза от заможно семейство.

Нейният татко е уважаван прокурор в Америка и никога не им отказвал подкрепа. За последно Влади и Виктория бяха у нас за погребението на Стефан Данаилов. Пандемията им попречи да дойдат на първата тъжна годишнина от смъртта му. Влади е запознат с идеята на Ивайло Христов да заснеме биографичен филм за Ламбо, като дори изявил желание самият той да изиграе баща си.

Филип Буков с откровено признание за Ламбо, Владо Пенев и любовтаАктьорът Филип Буков направи фурор още с появата си в хитовия сериал „Откраднат живот“. Героят му д-…May 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!