Скандално: Сашо Кадиев призна, че живее с жена си и любовницата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сашо Кадиев се оказа двуженец, научи Lupa.bg. Водещият на сутрешния блок на bTV призна пред Диана Любенова, че има две жени. Актрисата и тв водеща на „Тази събота и неделя“ попита сина на Катето Евро и Даниел Петканов дали половинките им ще са до тях на финала на „България търси талант“, който е утре. „Аз имам две половинки и едно дете“ – заяви без капка срам мамин Сашко.

Любовчията Сашо Кадиев сам се издаде: Снимки разкриха новата жена до водещияПублична тайна е, че Сашо Кадиев е изоставил майката на своята дъщеря и от почти година се носи на к…May 6 2021vijti.com

„Дъщеря ми Катето е с Танчето на морето с караваната. Те сага подготвят и не знам дали ще успеят да дойдат. Майка й Танчето има много работа покрай подготовката на караваните, които вече станаха две“, каза Кадиев.

След като каза няколко добри думи на дългогодишната си половинка Таня, актьорът започна да хвали настоящата си любовница Ивелина Чоева.

„Искам да поздравя Ивелина Чоева, която сигурно гледа в момента. Тя е и моя половинка в някакъв смисъл“, заяви почти заекващо Сашо.

Диана Любенова се изсмя на признанието му и го подтикна до говори по темата. „Това е любовта“, заключи тв водещата.

Сашо Кадиев сменя Цитиридис?Вечерното шоу на Николаос Цитиридис май си има нов водещ. Сашо Кадиев се похвали, че предаването веч…May 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!