МВнР: Посолството ни в Русия правеше всичко възможно за Лорина Камбурова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Дипломатите ни в Москва, които неотлъчно се интересуваха и правеха всичко възможно да облекчат съдбата на актрисата Лорина Камбурова през последния месец, са в постоянен контакт с роднините. Това съобщиха от Министерството на външните работи /МВнР/ във връзка със засиления обществен интерес.

Събират средства за връщането на тленните останки на починалата в Москва Лорина Камбурова В момента има кампания за набиране на средства за връщането на тялото на Лорина Камбурова в Българи…May 27 2021vijti.com

„Посолството ни в Русия продължава да оказва необходимото съдействие. То е изцяло ангажирано с осигуряване на възможност за бързо извършване на необходимите процедури и изпращане на тленните останки на Лорина Камбурова до България на опечалените роднини, посочват от ведомството.

Министерството на външните работи на Република България изказва своите най-искрени съболезнования на семейството и близките на Лорина Камбурова! Дълбок поклон пред паметта ѝ и нейния талант!“, се казва още в съобщението.

Младата българска актриса Лорина Камбурова почина в болница в Москва Почина младата българска актриса Лорина Камбурова. Това съобщи във Фейсбук нейна близка. О…May 27 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!