Полковник от НСО пита: Къде са кървавите милиарди на Вълка?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Полковникът от НСО Николай Марков, изгонен от спецслужбата от Георги Първанов – Гоце заради неудобни въпроси за работата й, зададе прелюбопитен въпрос. Във фейсбук публикация офицерът пита дали е ясно къде са „кървавите милиарди” на олигарха на Бойко Борисови  Амед Доган – Румен Гайтански – Вълка?

Марков призова новия шеф на НАП Румен Спецов да провери как така автопаркът на Кумчо Вълчо е по-скъп от кредитите, които е получил през „банката на олигархията” ББР.

ББР дала най-големия си кредит на Румен Гайтански – Вълка, който Борисов щеше да „мете“ Владислав Панев от „Демократична България“ информира за най-големия кредит в историята на Българска…May 17 2021vijti.com

Ето целия пост на полк. Никола Марков:

Оня разузнавач-културист дали ще бъде любезен да провери как така автопаркът на Вълка е по-скъп от кредите, които е получил от новия си ментор, през ББР?

Кумчо Вълчо не е кой да е в тази държава и беше любимец на доста видни фигури от ъндърграунда, и не само. Някои свидетели бяха разстреляни публично, други изчезнаха безследно, след като опитаха да пишат книги и не само.

По друг начин казано, къде всъщност се намират физически милиардите на вълчо, натрупани през ключови бизнеси с държавата и общините и платени ли са данъците на тези милиарди, за да ползва специални кредитни услуги с публични средства?

Ако разузнавачът-културист пожелае и смята за необходимо, може да провери и дейността на вълчо, свързана с разработване на една особена концесия за цяла златна планина, но това само ако има желание.

И здраво дупе, разбира се – за много кървави милиарди става въпрос! Не го насилвам, защото все пак коренът на думата културизъм сигурно е култура.

Бойко Борисов влезе в британските учебници като пример за корупционно управлениеВ социалните мрежи бе показана снимка от лекциите в Британското UCL, където студентите вече изучават…May 18 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!