Биляна Гавазова опасно близка със Златимир Йочев, половинките им ревнуват

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Опасно близки са станали тв дуото Биляна Гавазова и Златимир Йочев. Двамата водят сутрешния блок на Би Ти Ви от два месеца и половина, но вече са неразделни и след работа.
Редовно тв водещите били засичани да пият кафе заедно в района на НДК, където всъщност се намират студиата на телевизията. Случайни граждани дори ги смятали за двойка не само на екрана, но и в живота, защото хармонията между тях си личала отдалеч.

Бойко Рашков: Ако бях шеф на БТВ, щях да уволня Гавазова и Златимир ЙовчевКадър БТВ Изненадваща критика към водещите на БТВ отправи новият вътрешен министър Бойко Рашков. Зак…May 18 2021vijti.com

Факт е, че Биляна и Златимир успяха да се сработят за отрицателно време, макар Йочев да е пришълец в Би Ти Ви. Той застана на мястото на Антон Хекимян, който бе повишен в директор. Лично Тони избрал Златимир за свой заместник и го издърпал от „България он ер“ в своя екип. Биляна е далеч по-опитна. Освен че дълги години водеше своята рубрика „Чети етикета“, заместваше Хекимян, когато той бе в отпуск или му се налагаше да отсъства.

Освен това двамата с настоящия й шеф са приятели и в живота, което й издействало по-висока заплата. Химията между Биляна и Златимир обаче създала известно напрежение в техните половинки. Не е тайна, че Гавазова е щастливо омъжена за бизнесмена Тодор Христов, от когото има син Александър. Двамата дълго време живяха просто на семейни начала и все отлагаха венчилото, но от година насам журналистката носи на ръката си брачна халка.
Златимир пък е свил семейно гнездо с новинарката Марина Цекова, с която имат малка дъщеричка.

Марина бе от лицата на Нова телевизия, но направи трансфер в Би Ти Ви по същото време, по което и мъжът й подписа договор с медията. В тв гилдията заподозряха, че е сменила местоработата си от ревност, за да може да държи мъжа си под око. Всъщност обаче двамата почти не се засичали в нюзрума. Когато Златимир си тръгвал от телевизията, тя идвала, за да води обедната емисия.

Близките отношения между водещите на сутрешните блокове не са нещо необичайно, пише вестник „Ретро“. Виктор Николаев също бе на косъм от скандал с жена си Людмила заради бившите си партньорки Ани Цолова и Аделина Радева. С двете Николаев се срещаше на по кафе или обяд след работа, а Радева дори караше до дома й с личния си автомобил.

Биляна Гавазова ще взима 7000 лева заплата в БТВ, няма да ражда второ детеБиляна Гавазова е новата водеща на сутрешния блок на Би Ти Ви. Заедно с колегата й Златимир Йочев се…Mar 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!