Почина Деси от Пловдив, 15-годишно момче остана без майка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


Почина Десислава Карабатакова. Припомняме, че бяхме пуснали зов в нейна подкрепа . Десислава бе на 42 години и страдаше от остра миелоидна левкемия. Семейна, с едно дете – момче на 15 години. Бе организиран базар, от който средствата щяха да отидат по разноски за пътуването й до Турция, където щеше да се подложи на операция.

Сърцето предаде Никола Гюзелев. Големият бас си отиде на 77 г.България беше велика с тях. Уви, вече свършиха. Исторически фигури като Борис Христов, като Гяуров, …May 12 2021vijti.com

Кристина Рутковка, нейна близка приятелка и организаторка на базара, обяви, че все пак събраната сума ще отиде в лечението на болно детенце.

„Тя беше прекрасен човек, винаги готов да помогне. Постоянно се усмихваше и винаги бе душата на компанията. Искам също да благодаря на всички, които се включиха в базара. Доброто е заразно“, не може да скрие тъгата си за нея Кристина.

Изказвам дълбоки съболезнования на семейството, колегите и близките на Десислава Карабатакова.

Жената на Милен Цветков: Отиде си огорчен от Даниел ПеткановГодина след смъртта на Милен Цветков последната жена в живота му – нумероложката Милена Иванова- ЕА …May 7 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!