Два инсулта фатални за Миро – победителя от втория „Биг Брадър“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

9 декември 2005 г. 24-годишният Мирослав Георгиев позира пред фотографите и камерите с огромен чек, на който е изписана сумата 200 хил. лв. Той е победителят във втория сезон на риалити формата “Биг Брадър”.

В четвъртък водещият на шоуто тогава Ники Кънчев написа сърцераздирателен пост на страницата си във фейсбук:

“Гадно, ужасно и тъпо.

Смъртта е отнесла и Миро от втория сезон на Big Brother.
Оставя Давид и Катето сами!

Сбогом, момчето!”

По-късно Кънчев допълни за “24 часа”: “Беше голям пич. Станахме семейни приятели.

Съпругата на Миро от Биг Брадър проговори след нещастието Почернената жена на Мирослав Георгиев проговори след огромната загуба. Припомняме, че Миро от „Биг …May 14 2021vijti.com

Умът ми

не го побира –

спортуваше,

съвсем наскоро беше ходил да играе баскетбол…”.

Мирослав, когото повечето българи помнят единствено като Миро, вероятно е починал след втори инсулт. Съществува вероятност и двата да са следствие от усложнения от коронавирус. Първият е миналата пролет и разказа за него във фейсбук на 11 март.




“Четиридесетгодишнината ми започна ударно в буквалния смисъл на думата. Даже и Баба Марта подрани с мартеница на неврологията на трета градска болница малко в стил Аll Inclusive и почти се доближаваше – легло, коктейли венозно до 5 л на ден, вливания три пъти на ден, храна и пълно с аниматори, лекари, сестри, санитари, студенти, които всеки ден ми правеха масажи, ма не баш, викаха му рехабилитация?

Благодаря на

Господ, добре

съм, прескочих

трапа на късмет,
сега спокойствие и силна храна”.
Все още няма потвърждение за втория му инсулт, но според всичките му познати във и извън социалните мрежи именно това е причината.

Миро победи във втория сезон на “Биг Брадър”, след като надви на финала италианеца Лео Бианки, станал после известен с пицариите си в София. Софиянецът спечели с 52 на 48 процента, като до голяма степен това се дължеше на любовния триъгълник, в който се забърка още в началото на риалити проекта.

В него бившият баскетболист

влезе заедно

със съпругата

си Елена,

с която беше сключил брак година по-рано. Някои от колегите в “24 часа” даже визуално си спомнят чаровната брюнетка, която известно време работеше в печатницата на вестника.

Хубавата Елена

Хубавата Елена

При влизането си в шоуто двамата получиха тайната задача да не издават, че са семейство. Затова всеки от тях започна да ухажва друг участник. Флиртът на Хубавата Елена, както я кръстиха зрителите, с фризьора Мариян, наричан Мъро (да не се бърка с Миро), обаче скоро прерасна в нещо по-сериозно и

разкри доста

пукнатини

в брака им

В крайна сметка Елена взе решение да се раздели с Миро, който проля доста сълзи по нея. Това първо му донесе доста подигравки и прякора Плачльото, но след това – симпатиите на зрителките, които очевидно са били мнозинство, след като му донесоха 200 000 лв. с наградата за победителя във втория сезон.

Мъро

Мъро

Награда му донесоха, но не и особен късмет. След като уж се бяха събрали с Хубавата Елена след края на шоуто, стана ясно, че все пак са се развели. Доста грозни спорове избухнаха в набиращите тогава сила социални мрежи около изявлението на Миро, че ще даде половината от наградата на вече бившата си съпруга. В крайна сметка това май не се случи, но самата Елена по принцип се скри от медиите и отказва коментари. Знае се само, че има друга връзка и е станала майка.

Мирослав първо вложи парите в бизнес, който се оказа нерентабилен – внос на селскостопанска и главно строителна техника, но това съвпадна с икономическия срив през 2008 г.

“Влязoх в cтрoитeлcтвoтo тoчнo пo врeмe нa кризaтa. Тaм мaщaбитe и инвecтициитe ca oгрoмни, cъoтвeтнo и зaгубитe cтигaт дo милиoни. C мнoгo пaри зaтънaх – cумaтa бeшe 6-цифрeнa и cтигнa дo 7-цифрeнa. Мaлкo хoрa oцeляхa в бизнeca”, разказва Миро.

Но пък

открил нова

любов – бившата

моделка Катя

Дюлгерова

Двамата се запознали още докато той беше звезда покрай “Биг Брадър”, но тя била доста по-резервирана. Все пак той я спечелил благодарение на прекрасните отношения, които изградил със сина от предишна връзка Денис. След това двамата имат и собствено дете – Давид.

Почина Миро от Биг Брадър Тази сутрин си е отишъл Мирослав Георгиев, когото всички познават като Миро от „Биг Брадър“. Победи…May 13 2021vijti.com


Източник: 24 часа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!