Дончев: В ГЕРБ предстоят големи кадрови промени, но лидерът няма да се сменя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В партия ГЕРБ предстоят големи кадрови промени, но въпросът за друг лидер освен Бойко Борисов не стои

Това каза днес пред БНР вицепремиерът в оставка Томислав Дончев. Коментарът му беше по повод предстоящото Национално събрание на ГЕРБ, което ще се проведе на 11 май.

ГЕРБ провалиха изслушването на бизнесмен, който разказа за Мата Хари (обзор)Анонимен бизнесмен разказа за Мата Хари, която е снимала кюлчетата злато в спалнята на Бойко Борисов…May 6 2021vijti.com

За нас не е кошмар служебното правителство. Няма от какво да се притесняваме„, каза още Дончев, който в момента е и изпълняващ длъжността премиер, заради излизането на министър-председателя Бойко Борисов в болничен. Той уточни, че актовете на премиера и на министрите са валидни, дори когато те са в отпуска или в болнични, като така отговори на въпрос защо Борисов е водил заседания на правителството, а не се е явявал пред парламента с извинението, че е в болнични.

Според Дончев има логика да се очаква, че назначеният от президента служебен кабинет да се държи реваншистки заради всичко, което е казвал в годините Румен Радев за управлението на ГЕРБ. За него дейността на комисията за ревизия на управлението през последните 10 години е „следизборна и в същото време предизборна драматургия„.

Дончев смята, че проблемите пред ГЕРБ са свързани с изхабяването от дългия престой във властта и лошия диалог с младите хора. „Една партия, ако спре да се променя и да се развива, тя вече изостава. Фактът, че няма да имаме ангажименти и отговорности по управлението на държавата, е много подходящ момент да се адресират всички тези спомената проблеми„, допълни той.

ГЕРБ оттегля кандидатурата на Красимир Ципов за председател на ЦИКТова, че той остана единственият кандидат за председател на ЦИК беше капан и вие скочихте в него, ка…May 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!