ЕКСКЛУЗИВНО: Земевладелецът с разкрития за кюлчетата и Мата Хари проговаря пред Сашо Диков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Светослав Илчовски обвини премиера в корупционни схеми

Агробизнесменът Светослав Илчовски ще даде ексклузивно интервю пред Сашо Диков в предаването „ЕвроДикоФ“ по телевизия „Евроком“ този петък (07. 05. 2021 г.).

Илчовски обвини регионалния министър Петя Аврамова, че го притискала по телефона да спре да изкупува земи. Казала му: „Ще те дам на нашите прокурори“. „Отивам в местния офис на ГЕРБ в Червен бряг. Другият приближен на нашия премиер ме пита: Няма ли да се махаш от тая община“, разказа бизнесменът. „Иван Пилето (бел. ред. – собственикът на фирма „Градус“) от Стара Загора ме покани на разходка до Монако през 2017 година.

Лично съм виждал и премиера на такива срещи. Показаха ми клип, в който имаше сексуални издевателства върху задържан бизнесмен, който е в затвора“, разказа Илчовски, като с думите си визираше Миню Стайков. На тези срещи е бил Иван Ангелов от „Градус“.

Адвокат: Миню Стайков не е участвал в клипове, каквото твърди бизнесмена ИлчовскиВ комисията по ревизия на управлението през последните години се очаква да продължи изслушването на …May 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!