Любен Дилов-син унищожи Слави Трифонов, посече го за публикацията за котката на Шрьодингер

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Очевидно хората, които пишат постовете на Слави разбират еднакво от суперпозиция (сравнението с котката на Шрьодингер) и парламентаризъм (сравнението с промените в изборното законодателство от 2016-а и тези от миналата седмица). Т.е. никак! Това написа Любен Дилов-син във фейсбук по повод публикацията на Слави Трифонов от вторник.

„И понеже се досещам, че най-вероятно ще се опитат да се информират поне за едното от Гугъл, да прочетат внимателно Интерпретацията на Еверет за паралелните вселени и съвместните истории…

bTV реши Любен Дилов-син повече да не е в журито на “България търси талант“След 9 май Любен Дилов-син няма да бъде част от журито на предаването „България търси талант“ по bTV…Apr 21 2021vijti.com

И още нещо:да оправдаеш глупава постъпка с това, че някой друг го е правил преди е сериозен довод, нали?„, написа Дилов-син от ГЕРБ.
Б.Р. Американският физик Хю Еверет е автор на теорията за паралелните вселени на квантовата физика.

Според Хю Еверет когато правите важен избор в живота си, Вие фактически избирате между два различни възможни варианта на бъдещето. Съгласно физическата терория за „множествените светове“, във всеки момент на избор става разделение на Вселената, т.е. различните възможности съществуват в паралелни светове. Съгласно тази теория Вселената се състои от безкрайно множество светове. Нашият космос е само един от тези светове.

И днес Слави Трифонов не дойде в парламента

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов не се яви и на днешното пленарно заседание на парламента.
Трифонов бе в изолация до 24-и април, след като даде положителна проба за коронавирус. Затова и на първото заседание на 45-ия парламент той се закле онлайн.

След края на карантината той се появи на живо във фейсбук, където обясни, че е преборил болестта успешно, но коронавирусът го е ударил в кръста, който така или иначе го болял. Той показа и патерица, с която се придвижва. Трифонов обясни и, че са му дали болничен, за да се възстанови, но не каза докога.

ГЕРБ-СДС предлага Любен Дилов-син за министър на туризма, Калин Вальов – на културата (ВИДЕО) ГЕРБ-СДС предлага Любен Дилов-син за министър на туризма. Това обяви премиерът Бойко Борисов по вр…Apr 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!